Hans Lemmens Tweewielers

1850m² showroom bij een van de grootste, beste en fraaiste fietsenwinkel van Nederland!

Eddy Merckx Sallanches 64

Schaf de Eddy Merckx Sallanches 64 aan bij Hans Lemmens Tweewielers. Wij hebben namelijk een erg breed assortiment aan fietsen. Van kinder- en omafietsen tot professionele racefietsen, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe fiets! Wij hebben een passie voor fietsen en dragen deze passie dan ook graag uit. Voor vragen of meer informatie kunt u daarom altijd terecht bij onze vakkundige en ervaren medewerkers.

Eddy Merckx Sallanches 64: voor het begin van je rennerscarrière

De Eddy Merckx Sallanches 64 is een racefiets dat gemaakt is als aandenken aan 1964, toen Eddy Merckx voor het eerst kampioen werd bij de amateurs. Het was het begin van zijn carrière als wielrenner. Het is een perfecte fiets voor als u beginnend gevorderde bent op het gebied van wielrennen. Het is een kruising tussen een snelle en stijve carbonracer en een comfortabele enduranceracer. Dit is te zien aan de opvallende geometrie.

Wij staan voor u klaar

U bent welkom in onze winkel in de omgeving van Boxmeer, Wijchen en Nijmegen van dinsdag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Wij adviseren u graag en staan voor u klaar! Ook kunt u de Eddy Merckx Sallanches 64 online bestellen in onze webshop. Dan wordt de fiets bij u thuis bezorgd! Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0485-312716.

Bekijk ook eens de volgende pagina's:
Eddy Merckx racefiets | Cube kleding | Bulls ATB | Trek mountainbikes | Mamafietsen Nijmegen | Fietsschoenen race

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Vrijblijvend advies of een afspraak maken, neem contact op!