29er

Met een 29er van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk haal je een zeer betrouwbare mountainbike in huis, waarmee je je heerlijk uitleeft in de duinen of bossen. Deze mountainbike heeft grotere wielen dan de standaard van 26 inch en is dus een vooruitstrevend model. Door de 29 inch wielen neem je met deze mountainbike gemakkelijk obstakels terwijl je je snelheid behoudt of zelfs verbetert!

Kies uit verschillende modellen van de 29er

Bij onze fietsenzaak in regio Nijmegen kies je uit verschillende kwaliteitsmerken wanneer je op zoek bent naar een 29er. De Mamba en de Cobia, bekend als de mountainbikes van Trek, zijn enkele van de populairste modellen. Deze hebben een aluminiumframe dat is versterkt met plaatselijk verdikte hydrogevormde buizen. Daarnaast zijn deze mountainbikes leverbaar met een Hayes Dyno Sport-remsysteem met hydraulische schrijfremmen. Wij verkopen echter ook 29 inch mountainbikes van andere kwalitatieve merken, zoals de 29ers van CUBE.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs in de showroom

Ben je benieuwd naar ons volledige aanbod aan 29er mountainbikes? Of wil je onze andere mountainbikes ontdekken? Dan helpen we je graag verder in onze showroom in Cuijk. Als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, zijn we ook bereikbaar voor vragen via 0485 – 312 716 en het contactformulier. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte fiets voor al jouw ritten.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom