29er

Een 29er van Hans Lemmens Tweewielers is een zeer betrouwbare mountainbike, waarmee u zich heerlijk kunt uitleven in bijvoorbeeld de duinen of de bossen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan topfietsen, diverse accessoires en een uitmuntende service in de regio’s Nijmegen, Boxmeer, Wijchen en verder.

Goed onderhoud van de 29er van groot belang

Trek heeft van alle fabrikanten de meeste ervaring met het fabriceren van een 29er, zoals de Mamba. Het frame van deze 29er is gemaakt van aluminium en plaatselijk verdikte en hydrogevormde buizen. Verder is deze mountainbike te leveren met een Hayes Dyno Sport-remsysteem met hydraulische schijfremmen. Behalve de Mamba leveren wij ook de Trek Cobia 29er. Dankzij de wielen van 29 inch kunt u beter obstakels nemen, heeft u meer behoud van snelheid en een grotere stabiliteit. Daarnaast kunnen ook dames een speciaal 29er-model kopen. Standaardmountainbikes hebben wielen van 26 inch, en dus is deze variant vooruitstrevend te noemen.

Een 2de hands fiets kopen?

Behalve mountainbikes verkopen wij ook andere topproducten zoals elektrische fietsen, racefietsen, omafietsen en transportfietsen in Nijmegen, Wijchen, Boxmeer of elders. Dit type fiets is een eeuw geleden al geïntroduceerd en het is tegenwoordig zeer populair voor gebruik in steden. Deze pickupfiets is ontwikkeld om goederen gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw fiets bij ons te laten onderhouden, maar wij geven u ook graag tips om dit zelf te doen. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat u nog lang kunt genieten van heerlijke fietstochten.

Meer weten over Hans Lemmens Tweewielers?

Voor meer informatie over een 29er of een ander product uit ons assortiment kunt u contact opnemen met Hans Lemmens Tweewielers, nabij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer. Wij staan u graag te woord via wanneer u belt naar het telefoonnummer 0485-312716. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Gildekamp 17 in Cuijk (omgeving Nijmegen, Wijchen en Boxmeer). Wij zijn gesloten op maandag en zondag. Neem ook een kijkje in onze online shop.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom