29er

Een 29er van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is een zeer betrouwbare mountainbike waarmee u zich heerlijk uitleeft in de duinen of de bossen. Standaardmountainbikes hebben wielen van 26 inch, en dus is deze variant vooruitstrevend te noemen. Met de 29 inch wielen is dit de perfecte mountainbike voor het nemen van obstakels en het behouden en verbeteren van uw snelheid.

Keuze uit verschillende merken voor een 29er

Bij onze fietsenzaak in regio Nijmegen heeft u keuze uit verschillende kwaliteitsmerken wanneer u op zoek bent naar een 29er. Zo zijn de Mamba en de Cobia, mountainbikes van Trek, enkele van de bekendste 29ers. Het frame is gemaakt van aluminium en versterkt met plaatselijk verdikte, hydrogevormde buizen. Verder zijn deze mountainbikes leverbaar met een Hayes Dyno Sport-remsysteem met hydraulische schijfremmen. Daarnaast vindt u bij ons in Cuijk ook een BULLS 29er, perfect voor in het buitengebied. Wanneer u ervoor kiest om een CUBE 29er te kopen, bent u dankzij de Split Size-maatvoering altijd verzekerd van een mountainbike die perfect bij u past.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs bij onze showroom

Als u graag meer informatie wilt over een 29er of een andere mountainbike, dan helpen we u graag verder in onze showroom in Cuijk. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, zijn we ook bereikbaar via 0485 – 312 716. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte fiets voor al uw ritten. 

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom