• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

2e hands fietsen in regio Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we de beste 2e hands fietsen in de regio Nijmegen op voorraad. Wij verkopen de 2e hands fiets van jouw dromen tegen de laagste prijzen. Bovendien ben je bij ons altijd verzekerd van goede kwaliteit – onze ervaren en gediplomeerde monteurs kijken alle 2e hands fietsen nauwkeurig na en voeren reparaties uit waar nodig. Zeker bij een kleiner budget is dit een goed alternatief als je op zoek bent naar een goede fiets.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Koop onze 2e hands fietsen en ontdek de mooie omgeving van Nijmegen

Ben je op zoek naar 2e hands en gebruikte fietsen in de regio Nijmegen? Bij ons heb je de keuze uit tweedehands fietsen van verschillende bekende merken. Denk hierbij aan Batavus, Gazelle, Giant, KOGA, Trek en nog veel meer. Als je een 2e hands fiets bij onze fietswinkel vlakbij Nijmegen aanschaft, heb je recht op service en garantie van drie tot maar liefst zes maanden. Wij staan namelijk garant voor de kwaliteit van onze 2e hands fietsen, zodat je er altijd van op aan kan wanneer je een rit maakt in de omgeving Nijmegen.

Ontvang professioneel advies op maat

Weet je niet zeker welke 2e hands fiets bij jouw voorkeuren past? Bezoek onze fietsenwinkel vanuit Groesbeek, Gennep of Wijchen om onze huidige collectie te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de 2e hands fiets via de online shop te bestellen. Als je vragen hebt, staan wij voor je klaar als je belt naar 0485 - 312 716. Onze fietsspecialisten voorzien je dan van een professioneel advies op maat.