2e hands fietsen in regio Nijmegen

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we de beste 2e hands fietsen in de regio Nijmegen op voorraad. Wij verkopen de 2e hands fiets van uw dromen tegen de laagste prijzen. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van goede kwaliteit – onze ervaren en gediplomeerde monteurs kijken alle 2e hands fietsen nauwkeurig na en voeren reparaties uit waar nodig. Zeker bij een kleiner budget is dit een goed alternatief als u op zoek bent naar een goede fiets.

Koop onze 2e hands fietsen en ontdek de mooie omgeving van Nijmegen

Bent u op zoek naar 2e hands en gebruikte fietsen in de regio Nijmegen? Bij ons heeft u keuze uit tweedehands fietsen van verschillende bekende merken. Denk hierbij aan Batavus, Gazelle, Giant, KOGA, Trek en nog veel meer. Als u een 2e hands fiets bij onze fietswinkel vlakbij Nijmegen aanschaft, heeft u recht op service en garantie van drie tot maar liefst zes maanden. Wij staan namelijk garant voor de kwaliteit van onze 2e hands fietsen, zodat u er altijd van op aan kunt wanneer u een rit maakt in de omgeving Nijmegen.

Een 2de hands fiets kopen?

Ontvang professioneel advies op maat

Weet u niet zeker welke 2e hands fiets bij uw voorkeuren past? Bezoek onze fietsenwinkel vanuit Groesbeek, Gennep of Wijchen om onze huidige collectie te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de 2e hands fiets via de online shop te bestellen. Als u vragen heeft, staan wij voor u klaar als u belt naar 0485 – 312 716. Onze fietsspecialisten voorzien u dan van een professioneel advies op maat. 

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom