Alpina Clubb

Met de Alpina Clubb kinderfiets steelt uw kind de show op het schoolplein. Dit model is gebaseerd op de beachcruiser uit de jaren ’60 en heeft daarom een unieke en hippe uitstraling. Het rekje aan de voorkant van de fiets is erg handig om bijvoorbeeld een schooltas mee te vervoeren. Dit maakt de Alpina Clubb kinderfiets perfect om mee naar school te fietsen.

Kies voor kwaliteit met een Alpina Clubb kinderfiets

Kinderen in Nederland maken op jonge leeftijd al heel wat kilometers op de fiets. Ze gaan met de fiets naar school of op bezoek bij vriendjes en vriendinnetjes. Als ouder wilt u natuurlijk dat uw kind op een kwalitatieve en vooral veilige fiets rijdt. Zo is het belangrijk dat de remmen en verlichting van de fiets naar behoren werken. Wanneer u kiest voor een kinderfiets van een gerenommeerd en kwalitatief merk als Alpina, weet u zeker dat u goed zit. Zo zijn de Alpina jongensfietsen ook nog eens hartstikke stoer! Wilt u liever een jongensfiets van ander merk? Bekijk dan de leuke jongensfietsen van Loekie.

Een 2de hands fiets kopen?

Bekijk ons aanbod kinderfietsen

Bent u op zoek naar een Alpina kinderfiets in de regio Nijmegen? Kom dan langs in onze showroom in Cuijk om ons aanbod aan kinderfietsen in het echt te bekijken of bestel de Alpina Clubb kinderfiets direct in onze webshop. Wilt u meer informatie over ons aanbod? Wij geven u graag advies over onze fietsen als u belt naar 0485 – 312 716

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom