Alpina Clubb

Met de Alpina Clubb kinderfiets steelt uw kind de show op het schoolplein. Dit model is gebaseerd op de beachcruiser uit de jaren ’60 en heeft daarom een unieke en hippe uitstraling. Het rekje dat aan de voorkant van de fiets is bevestigd is erg handig om bijvoorbeeld een schooltas mee te vervoeren. Dit maakt de Alpina Clubb kinderfiets de perfecte fiets om mee naar school te fietsen.

Met de Alpina Clubb kinderfiets kiest u voor een fiets van hoge kwaliteit

Kinderen in Nederland maken op jonge leeftijd al heel wat kilometers op de fiets. Ze gaan met de fiets naar school, of op bezoek bij vriendjes of vriendinnetjes. Als ouder wilt u natuurlijk wel dat uw kind op een kwalitatieve en vooral veilige fiets rijdt. Zo is het belangrijk dat de remmen en verlichting naar behoren werken. Wanneer u kiest voor een fiets van een gerenommeerd en kwalitatief merk als Alpina, weet u zeker dat u goed zit.

Een 2de hands fiets kopen?

Bekijk het aanbod aan kinderfietsen in onze showroom

Heeft uw kind een nieuwe fiets nodig? Dan is de Alpina Clubb kinderfiets aan te raden. Het is namelijk een fiets van hoge kwaliteit met alles erop en eraan, die er óók nog eens enorm hip uitziet. Kom langs in onze showroom om ons aanbod aan kinderfietsen in het echt te bekijken of bestel de Alpina Clubb kinderfiets direct in onze webshop. Meer informatie over ons aanbod? Neem contact met ons op en bel naar 0485-312716. Wij adviseren u graag over de fietsen die wij aanbieden.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom