Alpina jongensfiets Nijmegen

Als u op zoek bent naar een Alpina jongensfiets dan bent u bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, vlakbij Nijmegen, bij de juiste fietsenwinkel beland! Wij vinden het belangrijk om fietsen aan te bieden voor alle leeftijden, tegen een betaalbare prijs.

Op een stoere Alpina jongensfiets rijden in regio Nijmegen

Ons assortiment van de Alpina jongensfiets is een van de grootste in de regio Nijmegen. Wij hebben verschillende kleurcombinaties beschikbaar met grijze, blauwe of witte kenmerken op de Alpina kinderfiets. De kinderfietsen uit ons assortiment zijn geschikt voor jongens van verschillende leeftijden. Bovendien is de Alpina jongensfiets ook verstelbaar, zodat zij ongekend lang plezier hebben tijdens de fietstochtjes en het buitenspelen in regio Nijmegen. Bent u op zoek naar een kinderfiets in een bepaald thema? Bekijk dan onze collectie van Loekie jongensfietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Bekijk ons ruime assortiment

In onze showroom in Cuijk nabij Nijmegen vindt u een zeer ruime collectie met fietsen van Alpina, waaronder een stoere jongensfiets en de Alpina Clubb. Deze vindt u ook terug op de website. Daarnaast hebben wij ook een werkplaats waar onze deskundige monteurs diverse reparaties uitvoeren. Heeft u vragen over onze dienstverlening of een bepaalde soort fiets? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom