Alpina jongensfiets Nijmegen

Voor een Alpina jongensfiets gaat u in de omgeving Nijmegen, Wijchen en Boxmeer naar Hans Lemmens Tweewielers. Wij hebben fietsen voor alle leeftijden voor een betaalbare prijs. In onze showroom vindt u een zeer ruime collectie aan fietsen voor jong en oud. Of u nu een mountainbike, stadsfiets of elektrische fiets zoekt, wij hebben ze in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ook een werkplaats waar wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren op fietsen.

Een stoere Alpina jongensfiets in vele modellen uit Cuijk (regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen)

Een stoere Alpina jongensfiets vindt u bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, niet ver van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, in verschillende modellen. Zo hebben wij grijze, blauwe of witte fietsen met verschillende stoere kleurencombinaties. Een Alpina jongensfiets is van hoge kwaliteit en verzekert uw zoon van ongekend fietsplezier. Wij hebben fietsen in ons assortiment voor verschillende jongens van verschillende leeftijden. U vindt een overzicht van onze Alpina fietsen ook online in onze webshop.

Een 2de hands fiets kopen?

Online bestellen in de webshop

U kunt nu ook eenvoudig een Alpina jongens fiets online bestellen in de webshop van Hans Lemmens Tweewielers. Dit maakt het voor u erg gemakkelijk om snel en veilig een fiets te bestellen. Wilt u nog meer informatie over onze Alpina fietsen of over onze uitstekende diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0485-312716. U bent ook van harte welkom om de geschikte Alpina jongensfiets uit te komen zoeken in onze showroom in Cuijk, niet ver reizen vanaf Boxmeer, Wijchen of Nijmegen.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom