Alpina kinderfiets Nijmegen

Zoekt u een Alpina kinderfiets in de regio Nijmegen, Boxmeer of Wijchen? Bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk vindt u vele kinderfietsen van het merk Alpina en andere merken. Wij hebben een zeer groot assortiment bestaande uit fietsen voor jong en oud, voor de echte fietsfanaat en voor de hobbyfietser. Onze medewerkers hebben zeer gedegen kennis van al onze fietsen en fietsaccessoires en kunnen u dan ook uitstekend van deskundig advies voorzien.

De Alpina kinderfiets in diverse kleuren uit de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, dichtbij Boxmeer, Wijchen en Nijmegen, vindt u een Alpina kinderfiets in diverse kleuren. Of uw kind nu een blauwe, roze of zwarte fiets wil, wij hebben het in ons assortiment. Ook hebben wij stoere fietsen voor de jongens en bijvoorbeeld een prachtige prinsessenfiets voor de meisjes. Wij hebben kinderfietsen voor alle leeftijden in ons aanbod. U kunt een Alpina kinderfiets bij Hans Lemmens Tweewielers ook online bestellen. In dit geval hoeft u niet naar onze zaak nabij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer te komen om een Alpina kinderfiets of andere fiets aan te schaffen, maar kunt u de bestelling online afhandelen.

Een 2de hands fiets kopen?

Bekijk ons ruime assortiment ook in onze webshop

Wanneer u onze webshop bekijkt voor een Alpina kinderfiets, dan ziet u diverse specificaties en foto’s van de fiets. Zo weet u precies wat u in huis haalt voor uw kind. Wilt u toch wat meer informatie over deze kinderfiets of over onze andere fietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom