• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

  • Art. nr. 2431
  • Op voorraad

SQLAB SADDLE 621 ERGOLUX ACTIVE 2.0 2021 18CM BLACK

€ 109,95
jouw prijs incl. BTW, per stuk

SQLAB SADDLE 621 ERGOLUX ACTIVE 2.0 2021 18CM

 

Technische gegevens in één oogopslag

BREEDTE IN CM18E GEWICHT IN G632 TOEPASSINGSGEBIEDSTAD / COMFORT LENGTE IN MM277 HARDHEID IN SQ SHORE45 VERLICHTING VAN HET PERINEALE GEBIED IN%70 MATERIAAL STUTTENSOLIDE CRMO MATERIËLE BEKLEDINGC50 MATERIAAL BEKLEDINGCOMFOAM ACTIEFCOMFORT (VERSTELBAAR VIA 2/4 STICKS) MAX. BELASTING IN KG130 GESLACHTUNISEX: DOOR DE ZITBOTMAAT EN HET STAPZADELCONCEPT IS EEN ONDERSCHEID TUSSEN MAN EN VROUW NIET NODIG.

Beschrijving in één oogopslag

De 621 ERGOLUX® active 2.0, het beproefde stads- en comfortzadel. Vergeleken met de zeer strakke en slank gesneden ERGOWAVE® modellen biedt de 621 ERGOLUX® active 2.0 meer volume in de bekleding, waardoor het schuim iets zachter kan worden. Door de dubbele golf is het steunoppervlak beduidend groter dan voorheen, waardoor de zitbotten minder diep wegzakken. De nadelen die normaal gesproken kunnen optreden bij zachtere schuimen door het wegzakken van de zitbotten, bestaan ​​niet bij de ERGOLUX®.

De eerste trap pakt het achterste deel van de zitbotjes op, biedt een perfecte grip en zorgt zo voor een betere krachtoverbrenging op het pedaal. De tweede trap neemt de reeds ontlaste zitbeentakken optimaal op en zorgt zo voor de best mogelijke drukverdeling. Het perineum en het voorste gedeelte van de schaambeenderen en de schaamboog krijgen meer ruimte dankzij de diepere zadelneus. Dankzij het beproefde SQlab active systeem volgt het zadel de trapbeweging, neemt het comfort toe, worden de tussenwervelschijven ontzien en wordt de druk op de zitbotten weer verminderd.

Dankzij het beproefde SQlab active systeem volgt het zadel de trapbeweging, neemt het comfort toe, worden de tussenwervelschijven ontzien en wordt de druk op de zitbotten verder verminderd. De flex en de actieve beweging kunnen worden aangepast aan het lichaamsgewicht met behulp van de comfortsticks in de actieve demper.

Uitzondering modelserie 621 City / Comfort

Voor zadels uit de 621 Comfort-serie gelden de volgende speciale regels:

 

Zitbeenafstand kleiner dan of gelijk aan 12 cm >> zadelbreedte 18 cm

Zitbotafstand groter dan 12 cm >> zadelbreedte 21/24 cm

  • Kleur: BLACK
  • Merk: SQ Lab