• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Snel een band laten plakken in regio Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Wil je snel jouw band laten plakken bij dé fietsspecialist in de regio Nijmegen? De deskundige medewerkers bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk helpen je graag verder. Je hoeft bij ons niet lang te wachten en zit snel weer op je fiets. Een lekke band is effectief te repareren en je hoeft daarom in de meeste gevallen jouw fiets niet achter te laten. Naast het herstellen van de lekke band krijg je eveneens hulp bij het balanceren van de fiets en kunnen andere kleine reparaties ook worden uitgevoerd.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Een band laten plakken in regio Nijmegen

Onze deskundige monteurs plakken de banden van ieder type fiets, van mountainbikes die parcours rondom Nijmegen trotseren tot stads- en kinderfietsen. Ervaar het gemak van een wielercentrum dat je direct helpt. Is jouw fiets toe aan onderhoud, wil je jouw band laten plakken of wil je hulp bij het balanceren van jouw banden? In onze fietsenwinkel nabij Groesbeek voeren wij ook fietsmetingen uit, zodat je verzekerd bent van een goede houding tijdens het fietsen.

Maak een afspraak voor jouw reparatie

Een lekke band is ontzettend vervelend en op momenten van drukte is het repareren van zo’n lekke band een tijdrovende klus. Heb je behoefte aan snelle en flexibele service, waarbij jouw fiets binnen de kortste keren weer rijdt als vanouds? Wij verzorgen uiteenlopende reparaties, zoals het plakken van een band en fietsonderhoud vanuit onze vestiging in Cuijk, onder de rook van Nijmegen. Wil je weten of je langs kunt komen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via 0485 - 312 716.