Band plakken Nijmegen

Wilt u snel uw band laten plakken bij een fietsspecialist in Nijmegen? Hiervoor bent u bij Hans Lemmens Tweewielers aan het juiste adres. U hoeft bij ons niet lang te wachten en zit zomaar weer op uw fiets. Een lekke band is effectief te repareren en u hoeft daarom in de meeste gevallen uw fiets niet achter te laten. Naast het herstellen van de lekke band krijgt u eveneens hulp bij het balanceren van de fiets en kunnen andere kleine reparaties ook worden uitgevoerd.

Voordelig en snel uw band plakken in Nijmegen

Een lekke band is ontzettend vervelend en op momenten van drukte is het repareren van zo’n lekke band tijdrovende klus. Heeft u behoefte aan snelle en flexibele service, waarbij uw fiets weer rijdt als vanouds? Dan kunt u langskomen bij Hans Lemmers Tweewielers. Wij verzorgen uiteenlopende reparaties aan de fiets vanuit onze vestiging in Cuijk, onder de rook van Nijmegen. Wilt u weten of u langs kunt komen of wilt u een afspraak maken? U kunt bellen en mailen voor snel contact.

Voor ieder type fiets
Reparaties voeren we bij Hans Lemmens Tweewielers uit voor ieder type fiets; standaard tweewielers, elektrische fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en stadsfietsen. Ervaar het gemak van een wielercentrum die u direct helpt bij het band plakken in Nijmegen en omgeving. Is uw fiets toe aan onderhoud, wilt u uw band laten plakken of wilt u hulp bij het balanceren van uw banden? Kom dan langs bij Hans Lemmens Tweewielers. Bel voor meer informatie naar 0485 – 312 716.

Een 2de hands fiets kopen?%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom