Snel een band laten plakken

Wilt u snel uw band laten plakken bij dé fietsspecialist in de regio Nijmegen? De deskundige medewerkers bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk helpen u graag verder. U hoeft bij ons niet lang te wachten en zit snel terug op uw fiets. Een lekke band is effectief te repareren en u hoeft daarom in de meeste gevallen uw fiets niet achter te laten. Naast het herstellen van de lekke band krijgt u eveneens hulp bij het balanceren van de fiets en kunnen andere kleine reparaties ook worden uitgevoerd.

Een band laten plakken in regio Nijmegen

Onze deskundige monteurs plakken de banden van ieder type fiets, van mountainbikes die parcours rondom Nijmegen trotseren tot stads- en kinderfietsen. Ervaar het gemak van een wielercentrum dat u direct helpt. Is uw fiets toe aan onderhoud, wilt u uw band laten plakken of wilt u hulp bij het balanceren van uw banden? In onze fietsenwinkel nabij Groesbeek voeren wij ook fietsmetingen uit, zodat u verzekerd bent van een goede houding tijdens het fietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Maak een afspraak voor uw reparatie

Een lekke band is ontzettend vervelend en op momenten van drukte is het repareren van zo’n lekke band tijdrovende klus. Heeft u behoefte aan snelle en flexibele service, waarbij uw fiets binnen de kortste keren weer rijdt als vanouds? Wij verzorgen uiteenlopende reparaties, zoals het plakken van een band en fietsonderhoud vanuit onze vestiging in Cuijk, onder de rook van Nijmegen. Wilt u weten of u langs kunt komen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom