• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een Batavus damesfiets aanschaffen in regio Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Een Batavus damesfiets koop je bij dé specialist in de regio Nijmegen, namelijk Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Batavus staat bekend om de sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee je zorgeloos de weg opgaat. Er worden eigentijdse materialen gebruikt met trendy kleurcombinaties en bijzondere details.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Een nieuwe Batavus damesfiets voor fietstochten in de regio Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe Batavus damesfiets, dan ben je van harte welkom bij onze fietsspeciaalzaak in de regio Nijmegen. Wij bieden verschillende modellen damesfietsen aan tegen aantrekkelijke prijzen. Je hebt keuze uit een groot aantal uitvoeringen zoals elektrisch, stads-, race- en omafietsen. Wanneer je de perfecte fiets hebt gevonden, zorgen wij ervoor dat deze snel in jouw bezit is. Uiteraard controleren wij voor aflevering de bandenspanning, remkwaliteit, lichtwerking en nog veel meer zodat je meteen zorgeloos kan genieten van jouw nieuwe fiets.

Bestel in de webshop of kom langs

Al jarenlang hebben wij een van de mooiste en grootste fietsenwinkels in de buurt van Wijchen. Jouw nieuwe damesfiets of mamafiets is te bestellen via de webshop. Je bent ook welkom in onze fietsenwinkel in Cuijk voor een testrit met een Batavus damesfiets als je in de buurt van Nijmegen woont. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder bij het uitkiezen van de perfecte fiets. Heb je vragen? Neem contact op met een van onze medewerkers. Je bereikt ons door te bellen naar 0485 - 312 716.