Batavus damesfiets Nijmegen

Een Batavus damesfiets koopt u in de regio’s Wijchen, Boxmeer en Nijmegen zeer voordelig bij Hans Lemmens Tweewielers. Al jarenlang vormen wij één van de mooiste, grootste en beste fietswinkels van Nederland. Bestel uw fiets in onze webshop of kom langs in onze showroom in Cuijk!

Batavus damesfiets tegen een aantrekkelijke prijs: Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk (regio’s Nijmegen, Boxmeer en Wijchen)

Hans Lemmens Tweewielers heeft een rijk en divers assortiment aan fietsen van de allerhoogste kwaliteit. Ook een Batavus damesfiets kopen klanten uit de regio’s Nijmegen, Wijchen en Boxmeer bij ons aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben Batavus damesfietsen in een groot aantal uitvoeringen (elektrisch, stad, race, etc.), prijsklassen, kleuren en maten. Ook voor u zit de juiste fiets er gegarandeerd tussen! Wanneer u de fiets heeft gevonden die bij u past, bestelt u hem direct online in onze webshop. Wij leveren de gewenste fiets vervolgens binnen een zeer kort tijdsbestek bij u af.

Een 2de hands fiets kopen?

Win advies in bij onze professionele medewerkers

Advies nodig bij uw aankoop? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0485-312716. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Cuijk, niet ver reizen vanaf Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, waar onze medewerkers graag de tijd nemen om samen met u de perfecte Batavus damesfiets uit te kiezen.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom