Batavus damesfiets 

Een Batavus damesfiets koopt u bij dé specialist in de regio Nijmegen, namelijk Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Batavus staat bekend om de sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee u zorgeloos de weg opgaat. Er worden eigentijdse materialen gebruikt met trendy kleurcombinaties en bijzondere details.

Een nieuwe Batavus damesfiets voor fietstochten in de regio Nijmegen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe Batavus damesfiets, dan bent u van harte welkom bij onze fietsspeciaalzaak in de regio Nijmegen. Wij bieden verschillende modellen damesfietsen aan tegen aantrekkelijke prijzen. U heeft keuze uit een groot aantal uitvoeringen zoals elektrisch, stads-, race- en omafietsen. Wanneer u de perfecte fiets heeft gevonden, zorgen wij ervoor dat deze snel in uw bezit is. Uiteraard controleren wij voor aflevering de bandenspanning, remkwaliteit, lichtwerking en nog veel meer zodat u meteen zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe fiets.

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel in de webshop of kom langs

Al jarenlang hebben wij een van de mooiste en grootste fietsenwinkels in de buurt van Wijchen. Uw nieuwe damesfiets of mamafiets is te bestellen via de webshop. U bent ook welkom in onze fietsenwinkel in Cuijk voor een testrit met een Batavus damesfiets als u in de buurt van Nijmegen woont. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder bij het uitkiezen van de perfecte fiets. Heeft u vragen? Neem contact op met een van onze medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar 0485 – 312 716

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom