• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een BOVAG-fietsenwinkel in de regio Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Vind je het belangrijk om BOVAG-garantie te hebben op jouw fiets en zoek je een fietsenwinkel in regio Nijmegen die jou deze service aanbiedt? Dan ben je van harte welkom bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij staan in onze zaak nabij Nijmegen garant voor het BOVAG-keurmerk en de daarbij horende service, waaronder reparatie en onderhoud. Dat geeft jou extra zekerheid bij de aankoop van je nieuwe fiets.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Geniet van BOVAG-garantie bij onze zaak nabij Nijmegen

Als je een nieuwe of tweedehands fiets met BOVAG-garantie wilt kopen, dan kun je uitstekend terecht in onze showroom in de buurt van Nijmegen. In ons brede aanbod heb je de keuze uit diverse fietsen van topkwaliteit. Daarbij krijg je deskundig advies op maat over welk type fiets voor jou het meest geschikt is. Ook na jouw aankoop staan we je graag bij met goed fietsonderhoud en reparaties. Wist je dat je bij BOVAG recht hebt op drie maanden garantie op gebruikte fietsen én vervangend vervoer tijdens een reparatie bij onze zaak nabij Nijmegen? Haal samen met ons meer uit jouw fietsbeleving!

Maak een afspraak voor onderhoud

Onze BOVAG-fietsenwinkel is gevestigd in Cuijk, in de buurt van Nijmegen. Omdat er altijd onverhoopt iets met je fiets kan gebeuren, vertrouw je op onze deskundige en flexibele service. Bij ons staat de klant op nummer één! Kom snel eens langs en ontdek onze goede service. Je kunt ook bellen naar 0485 - 312 716 om een afspraak te maken.