BOVAG Nijmegen

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel waarbij u gebruik maakt van de garantie van BOVAG in Nijmegen en omgeving? Bij Hans Lemmens Tweewielers bent u dan van harte welkom. Hier ontvangt u professioneel advies om uw fiets als nieuw te houden, een fiets te kopen of om uw fiets te laten repareren. Wij staan garant voor het BOVAG-keurmerk en alle service die daarbij komt kijken in de regio Nijmegen. Wilt u professioneel advies of hulp bij onderhoud van uw fiets? Kom dan langs bij Hans Lemmens Tweewielers.

Wat kunt u verwachten van een BOVAG-fietsenwinkel in Nijmegen en omgeving?
Wilt u een nieuwe fiets kopen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. In ons ruime assortiment kunt u kiezen uit diverse fietsen van topkwaliteit. Daarbij krijgt u een advies op maat over welke typen voor u het meest geschikt zijn. Maar daarbij houdt het niet op; ook na de aankoop kunt u bij ons terecht voor advies, onderhoud of reparatie. Wilt u meer halen uit uw fietsbeleving? Dan kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Hans Lemmens Tweewielers.

Al jaren actief vanuit Cuijk
Onze BOVAG-fietsenwinkel voor Nijmegen en de regio is gevestigd in Cuijk. Omdat er met uw fiets altijd iets kan gebeuren wilt u vertrouwen op deskundige en flexibele service. Onafhankelijk voor welk type fiets u komt, bij ons kunt u kiezen uit een ruim aanbod van de beste fietsen. Wist u dat u bij BOVAG recht heeft op drie maanden garantie, garantie op tweehandsfietsen én vervangend vervoer tijdens een reparatie? Er is meer mogelijk dan u denkt. Komt u daarom snel eens langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bel voor meer informatie naar 0485 – 312 716.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom