Geniet van BOVAG-garantie bij onze zaak nabij Nijmegen

Zoek je een fietsenwinkel waar je profiteert van BOVAG-garantie in regio Nijmegen? Dan ben je van harte welkom bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij voorzien je van professioneel advies om jouw fiets als nieuw te houden, een fiets te kopen of om jouw fiets te laten repareren. Wij staan in onze zaak nabij Nijmegen garant voor het BOVAG-keurmerk en de daarbij horende service.

Een BOVAG-fietsenwinkel in de regio Nijmegen

Als je een nieuwe of tweedehands fiets wilt kopen, kun je uitstekend terecht in onze showroom. Bij ons profiteer je namelijk van gegarandeerd goede kwaliteit met BOVAG-garantie. In ons brede aanbod heb je de keuze uit diverse fietsen van topkwaliteit. Daarbij krijg je een deskundig advies op maat over welk type voor jou het meest geschikt is. Hierbij kunnen we tevens een fietsmeting uitvoeren. Onze service is echter niet hiertoe beperkt; ook na de aankoop van jouw fiets ben je bij ons welkom voor advies, onderhoud en reparaties. Haal samen met ons meer uit jouw fietsbeleving!

Een 2de hands fiets kopen?

Maak een afspraak voor onderhoud

Onze BOVAG-fietsenwinkel is gevestigd in Cuijk, in de buurt van Nijmegen. Omdat er altijd onverhoopt iets met je fiets kan gebeuren, vertrouw je op onze deskundige en flexibele service. Wist je dat je bij BOVAG recht hebt op drie maanden garantie op gebruikte fietsen én vervangend vervoer tijdens een reparatie bij onze zaak nabij Nijmegen? Kom daarom snel eens langs en geniet van onze service of bel om een afspraak te maken naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom