Geniet van BOVAG-garantie

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel waarbij u gebruikmaakt van de BOVAG-garantie in Nijmegen en omgeving? Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk bent u dan van harte welkom. Bij ons ontvangt u professioneel advies om uw fiets als nieuw te houden, een fiets te kopen of om uw fiets te laten repareren. Wij staan garant voor het BOVAG-keurmerk en alle service die daarbij komt kijken in de regio Nijmegen.

Een BOVAG-fietsenwinkel in de regio Nijmegen

Voor het kopen van een nieuwe of tweedehands fiets komt u naar onze showroom. In ons ruime assortiment heeft u keuze uit diverse fietsen van topkwaliteit. Daarbij krijgt u een deskundig advies op maat over welke typen voor u het meest geschikt zijn en hebben we de mogelijkheid om een fietsmeting uit te voeren. Maar daarbij houdt het niet op; ook na de aankoop van uw fiets bent u bij ons welkom voor advies, onderhoud of reparatie. Haal samen met ons meer uit uw fietsbeleving.

Een 2de hands fiets kopen?

Maak een afspraak voor onderhoud

Onze BOVAG-fietsenwinkel is gevestigd in Cuijk, in de buurt van Nijmegen . Omdat er met uw fiets altijd iets kan gebeuren, vertrouwt u op onze deskundige en flexibele service. Wist u dat u bij BOVAG recht heeft op drie maanden garantie, garantie op gebruikte fietsen én vervangend vervoer tijdens een reparatie in de regio Nijmegen? Er is meer mogelijk dan u denkt. Komt u daarom snel eens langs of bel voor het maken van een afspraak naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom