Bulls 27.5

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk koopt u een BULLS 27.5 inch fiets voor een verrassend lage prijs. Dit is de standaard wielmaat voor een prettige wegligging en het nemen van obstakels. Dit is echter wel afhankelijk van uw voorkeur, lengte en gewicht. Wilt u graag een persoonlijk advies ontvangen over de perfecte BULLS 27.5 voor uw sport? Onze deskundige medewerkers helpen u verder!

De BULLS 27.5 is verkrijgbaar in verschillende varianten

Als u op zoek bent naar een goede mountainbike in de buurt van Groesbeek, dan staan wij voor u klaar. Naast verschillende racefietsen, hebben wij namelijk ook de perfecte BULLS mountainbike met 27.5 inch wielen. De fiets is gebouwd met een stevig frame en speciaal ontwikkeld voor ruige terreinen. Ideaal om tijdens uw rit tot het uiterste te gaan! Mocht u voorkeur hebben voor een grotere wielmaat, dan raden we de BULLS 29er aan.

Een 2de hands fiets kopen?

Vertrouw op snelle levering van uw nieuwe fiets

Het is mogelijk om de BULLS 27.5 direct te bestellen in onze webshop of een bezoek te brengen aan de showroom in Cuijk. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe fiets zo snel mogelijk bij u wordt geleverd, helemaal klaar voor gebruik. Wilt u meer weten over de fietsen of accessoires van BULLS? Neem gerust contact op met ons door te bellen naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom