Bulls 27.5

Bij Hans Lemmens Tweewielers koopt u een Bulls 27.5 inch fiets voor een verrassend lage prijs. Bestel direct de gewenste fiets in onze webwinkel of breng een bezoek aan onze showroom in Cuijk, dichtbij Nijmegen, Wijchen en Boxmeer!

Bulls 27.5 in vele soorten en maten

Hans Lemmens Tweewielers heeft een ongeëvenaard assortiment aan fietsen van diverse toonaangevende merken voor de laagste prijzen in de omgeving van Wijchen, Boxmeer en Nijmegen. Zo schaft u bij ons ook zeer voordelig een Bulls 27.5 inch fiets aan. In ons aanbod vindt u deze fiets in een groot aantal uitvoeringen, kleuren, maten en prijzen. Als u de gewenste fiets heeft gevonden, bestelt u hem direct online in onze webwinkel. In enkele korte, eenvoudige stappen is uw bestelling af te ronden en veilig te betalen via iDeal. Binnen enkele dagen leveren wij uw fiets thuis af in Boxmeer, Nijmegen of Wijchen!

Een 2de hands fiets kopen?

Showroom in Cuijk

Koopt u uw Bulls 27.5 fiets liever in een winkel? Kom dan eens langs in onze showroom in Cuijk, in de buurt van Wijchen, Boxmeer en Nijmegen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om meer informatie te geven en waar nodig te adviseren over uw aankoop. Indien u op dit moment nog vragen heeft, belt u naar 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom