Bulls 29er

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk treft u speciale terreinfietsen aan, zoals de BULLS 29er. Deze stevige fietsen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in het buitengebied. Dankzij de stevige banden van 29 inch rijdt u zonder moeite over onverharde paden en wegen.

Kies de BULLS 29er die bij u past

Geen enkel parcours is te zwaar met een goede BULLS 29er. De fietsen en accessoires van BULLS staan bekend om de uitzonderlijke kwaliteit en het hoge rijcomfort. De 29er is daar geen uitzondering op. Bent u vrij lang? Dan kiezen veel veldrijders en mountainbikers ervoor om de BULLS 29er aan te schaffen. Over het algemeen is de fietshouding een stuk prettiger wanneer de wielen groter zijn, wat zorgt voor meer aerodynamiek. Mochten de wielen van 29 inch te groot zijn, dan heeft u altijd de mogelijkheid om een BULLS 27.5 te kopen.

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel uw nieuwe fiets online of in de winkel

In onze showroom in Cuijk van maar liefst 1.850 m² treft u verschillende soorten mountainbikes aan, maar ook in onze online shop is de BULLS 29er beschikbaar. Heeft u de BULLS fiets gevonden die bij u past of wellicht een andere BULLS mountainbike? Wij zorgen ervoor dat u de nieuwe terreinfiets snel in uw bezit heeft. Bij vragen zijn wij bereikbaar via 0485 – 312 716

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom