Bulls 29er

Bij Hans Lemmens Tweewielers treft u speciale terreinfietsen als de Bulls 29er en Trek mountainbikes in de regio’s Boxmeer, Nijmegen en Wijchen. Dit zijn stevige fietsen, die speciaal bedoeld zijn voor in het buitengebied, met onverharde paden en wegen. Maar ook als u op zoek bent naar een andere soort fiets helpen wij u graag verder.

Luxe assortiment met daarin verschillende soorten fietsen, zoals de Bulls 29er terreinfiets

Bij Hans Lemmens Tweewielers vindt u een groot assortiment aan diverse fietsen. In onze showroom van maar liefst 1850 m² treft u allerlei fietsen van de bekende merken Koga, Trek, Gazelle, Sparta, Giant en Cube. De showroom is eenvoudig te bereiken vanuit Boxmeer,

Een 2de hands fiets kopen?

Wijchen en Nijmegen. In onze racefietsenafdeling vindt u onder andere ook een volledige lijn fietsen en accessoires van Bulls. Ook zijn populaire 29er is bij ons te vinden. De elektrische fiets is bij ons tevens ruim vertegenwoordigd. Komt u dus gerust eens langs in onze grote showroom te Cuijk (nabij Wijchen, Boxmeer en Nijmegen) en laat u inspireren door het vele moois dat wij u te bieden hebben. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neemt u dan vooral eens een kijkje in onze webwinkel, waar veel van onze fietsen en accessoires staan, waaronder ook fietsen van het merk Bulls, met een mooie 29er.

Maak een testritje

Bent u op zoek naar een mooie Bulls fiets of naar een goede 29er voor buiten? Komt u dan naar de Gildekamp 17 te Cuijk en maak een testritje op één van onze demomodellen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Als u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom