Bulls ATB

In het assortiment van Hans Lemmens Tweewielers, nabij Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, treft u de Bulls ATB, een bekende mountainbike geschikt voor alle soorten terreinen.

Voordelen van de Bulls ATB fiets

Indien u kiest voor een Bulls ATB fiets heeft u een fiets met vele voordelen. Hieronder staan een paar voordelen die garant staan voor extra fietscomfort:

Een 2de hands fiets kopen?

  • De fietsen hebben dikke banden met profiel, dus extra grip op de weg;
  • De fietsen beschikken over een vering, zowel voor als achter;
  • De fietsen hebben gewoonlijk 559mm (26inch) willen, maar zijn ook te leveren in andere maten.
  • De meesten mountainbikes hebben 21 tot 33 versnellingen.

Bent u overtuigd van het comfort dat een Bulls ATB u te bieden heeft? In onze showroom in de buurt van Boxmeer, Nijmegen en Wijchen, kunt u de fiets met eigen ogen zien. Ook treft u daar fietsen van onder andere de merken Koga en Trek. Ook kunt u de fietsen opzoeken in onze webwinkel, waar u onze fietsen ook eenvoudig kunt bestellen. Voor meer informatie over mountainbikes en terreinfietsen verwijzen wij u door naar onze mountainbikepagina. 

Meer informatie over de terreinfietsen uit het assortiment

Voor meer informatie over de Bulls ATB of de andere terreinfietsen van Hans Lemmens Tweewielers, bij Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 0485-312716. Ook kunt u langskomen in onze showroom nabij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom