Bulls fietsen en accessoires

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk vindt u van kwaliteitsmerk BULLS verschillende fietsen en accessoires. Wij hanteren altijd scherpe prijzen zodat u geniet van betaalbare kwaliteitsonderdelen voor uw fiets. Denk hierbij aan goede remmen, verlichting, nieuwe binnen- en buitenbanden, fietstassen en nog veel meer.

Welke BULLS fietsen en accessoires passen bij u?

Op het gebied van fietsen verkopen we in onze fietsenzaak nabij Nijmegen voornamelijk terreinfietsen. Deze mountainbikes van BULLS, inclusief handige accessoires, zijn zeer stevige fietsen voor een uitdagende veldrit in uw regio. Het bijzondere design en de vernuftige techniek zorgt ervoor dat iedereen wel een goede (terrein)fiets van BULLS vindt. Enkele modellen zijn:

De testresultaten in diverse bekende fietsmagazines bewijzen het: de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van BULLS maken dat u met dit merk een fiets van uitmuntende kwaliteit in huis haalt. Dit in combinatie met onze extra service weet u zeker dat u lang van uw nieuwe fiets geniet.

Een 2de hands fiets kopen?

Bekijk ons ruime assortiment

Bent u geïnteresseerd in de BULLS fietsen en accessoires die wij in onze collectie hebben? Kom dan langs bij onze winkel in Cuijk of bekijk het online assortiment. Mocht u vragen hebben, beantwoorden wij deze graag als u belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom