Cannondale CAAD13

De Cannondale CAAD13 is, zoals Cannondale het zelf omschrijft, hun best presterende racefiets ooit gemaakt. Klinkt dit jou als muziek in de oren en kan je niet wachten om jouw ritten voortaan te maken op deze fiets? Kom dan snel naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Is de Cannondale CAAD13 dé racefiets voor jou?

De CAAD13 is de snelste, flexibelste en best sturende racefiets van Cannondale ooit. Het is niet voor niets dat de Cannondale CAAD13 zelfs voor racewedstrijden gebruikt wordt. Het frame is gemaakt van aluminium en de voorvork van carbon, waardoor de fiets ultralicht is. Dit zorgt ervoor dat deze racefiets van Cannondale wendbaar en goed te handelen is, waardoor jij als een racemonster door de bochten gaat. Ben je klaar om nog betere prestaties neer te zetten?

Een 2de hands fiets kopen?

Koop je fiets in de showroom of online

De Cannondale CAAD13 laat het hart van vele racefietsers sneller kloppen. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van deze fiets en wil je de deze daarom graag aanschaffen? Kom dan naar onze zaak in Cuijk of bestel je nieuwe aanwinst direct online. Wanneer je nog twijfelt, doe je er goed aan om ook de alternatieven te overwegen, zoals de Cannondale Synapse en CUBE Agree. Wens je hier hulp bij? Neem dan contact met ons op via 0485 – 312 716 en we zijn je van dienst.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom