Een elektrische fiets van Cannondale

Wil je graag een elektrische fiets van het merk Cannondale aanschaffen? Dat is een uitstekend keuze. Hiermee overbrug je snel lange afstanden en kan je lekker lang fietsen zonder dat dit je veel moeite kost. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk beschikken wij over een ruim aanbod aan fietsen van dit merk, waardoor je gegarandeerd een elektrische fiets van Cannondale vindt die aan al je wensen voldoet.

Koop de perfecte elektrische fiets van Cannondale voor jouw toepassing

Fiets je al jaren en geniet je van lange fietstochten, maar gaat dit niet meer zo soepel als vroeger en kun je hierbij ondersteuning gebruiken? Of ben je van plan om dagelijks naar je werk te fietsen, wat redelijk ver weg is? Dan is een elektrische fiets van Cannondale het ideale vervoersmiddel voor jou! In ons aanbod vind je verschillende Cannondale fietsen, waaronder fietsen met een extra lage instap om eenvoudiger op te stappen. We verkopen echter ook racefietsen, zoals de Scalpel en Topstone, en mountainbikes van dit gerenommeerde merk. Zo zie je; wij bieden voor elke toepassing een geschikt exemplaar aan.

Een 2de hands fiets kopen?

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je interesse in een elektrische fiets van Cannondale? Kom dan langs in onze showroom in Cuijk en maak een testrit, of bestel je nieuwe fiets online. Indien je voorafgaand aan het bestellen nog vragen hebt, ben je van harte welkom in onze winkel waar onze medewerkers voor je klaar staan. Je bereikt ons tevens via 0485 – 312 716 of door ons contactformulier in te vullen.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom