Een Cannondale e-bike in dé fietsenwinkel in Cuijk

Wilt u graag een Cannondale e-bike aanschaffen om snel grote afstanden te overbruggen of om lekker lang te fietsen zonder dat dit u veel moeite kost? Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, in de buurt van Nijmegen, vindt u altijd de perfecte elektrische fiets van Cannondale die aan uw wensen voldoet!

Koop de perfecte Cannondale e-bike voor uw situatie

Fietst u al jaren en geniet u van lange fietstochten, maar gaat het niet meer zo soepel als vroeger en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Of bent u van plan om dagelijks naar uw werk te fietsen? Dan is een elektrische fiets van Cannondale het ideale hulpmiddel voor u. Iedereen die een e-bike koopt, heeft hier zijn of haar redenen voor. In onze fietsenwinkel kiest u uit verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij een elektrische fiets van Cannondale met extra lage instap om eenvoudiger op de fiets te stappen. Ook vindt u bij ons andere fietsen van dit merk. Zo hebben we ook racefietsen en mountainbikes in ons assortiment.

Een 2de hands fiets kopen?

Ervaar nu zelf een elektrische fiets en ontvang deskundig advies

In onze fietsenwinkel kunt u ook verschillende fietsen uitproberen om te ervaren hoe een e-bike van bijvoorbeeld Cannondale fietst. Onze ervaren medewerkers kunnen u hierbij voorzien van deskundig advies over de verschillende mogelijkheden. Op deze manier bent u verzekerd van een e-bike die voldoet aan uw wensen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in een elektrische fiets van Cannondale? Kom dan langs in onze winkel in Cuijk en maak een testrit of bestel uw nieuwe fiets online. Wilt u graag een e-bike van Cannondale bestellen, maar heeft u eerst nog een aantal vragen? Ook dan bent u van harte welkom in onze winkel waar onze ervaren medewerkers voor u klaar staan. Voor uw vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0485 – 312 716 of door het invullen van ons contactformulier.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom