Haal uw Cannondale fietsen in onze winkel in Cuijk

Voor mooie Cannondale fietsen komt u naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Nijmegen. Wij zijn dé dealer voor fietsen van het merk Cannondale. Wij hebben veel ervaring en zijn als familiebedrijf uitgegroeid tot dé fietsspecialist. Woont u binnen een straal van 20 kilometer? Dan bezorgen wij uw nieuwe fiets gratis bij uw thuis!

Kies uw favoriete fiets uit een ruim aanbod Cannondale fietsen bij dé dealer in Cuijk

In onze 1.850 m² showroom in Cuijk, nabij Nijmegen vindt u altijd de fiets die bij uw wensen en behoeften past. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment fietsen. Als dealer van Cannondale kunt u bij ons terecht voor onder andere de volgende modellen van dit merk:

Een 2de hands fiets kopen?

Een uitgebreid assortiment accessoires voor uw fiets

Wanneer u een fiets koopt, wilt u natuurlijk dat deze compleet is. Mocht u een lekke band hebben, dan wilt u deze zelf snel kunnen laten maken. Naast dat wij dealer zijn voor Cannondale fietsen, kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment producten voor uw fiets of die van bijvoorbeeld uw kinderen. Hierbij kunt u denken aan onder andere de volgende producten:

  • Bidonhouder
  • Fietsbel (ook kinderclaxons)
  • Fietsenpomp en minipomp
  • Fietsslot
  • Zadeltas

Ervaar onze uitstekende service

Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor deskundig advies komt u naar onze fietsenwinkel of neemt u telefonisch contact met ons op via 0485 – 312 716. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Heeft u problemen met uw fiets en moet deze gerepareerd worden? Als professionele dealer zorgen wij ervoor dat uw fiets van Cannondale weer perfect rijdt. Tevens brengen én halen wij uw fiets gratis op, wanneer u binnen een straal van 20 kilometer van Cuijk woont. 

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom