Haal uw Cannondale fietsen in onze winkel in Cuijk

Voor de aankoop van Cannondale fietsen kom je naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij zijn dé dealer in de regio van fietsen van het merk Cannondale. Door onze jarenlange ervaring zijn wij als familiebedrijf uitgegroeid tot een ware fietsspecialist. Hierdoor voorzien wij jou graag van advies wanneer je komt kijken naar de fietsen van het merk Cannondale in ons aanbod!

Kies jouw favoriete fiets uit een ruim aanbod aan Cannondale fietsen

In onze showroom van maar liefst 1.850 m2 is de kans groot dat jij een fiets vindt die volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. De fietsen van Cannondale zijn te allen tijde een uitstekende keuze. Wij bieden als dealer van Cannondale dan ook veel modellen van dit merk aan, waaronder e-bikes, maar ook:

Een 2de hands fiets kopen?

Ook toebehoren koop je bij jouw Cannondale dealer

Als je een fiets koopt, wil je natuurlijk dat deze compleet is. Wij zijn dan ook niet alleen een dealer van Cannondale fietsen, maar verkopen ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren voor je fiets of de fiets van jouw kinderen. Denk hierbij onder meer aan:

  • Bidonhouders
  • Fietsbellen
  • Fietspompen
  • Fietssloten
  • Zadeltassen

Ervaar onze uitstekende service

Onze ervaren specialisten helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze uit ons aanbod. Hiervoor breng je een bezoek aan onze showroom of neem je telefonisch contact met ons op via 0485 – 312 716. Ook wanneer je problemen hebt met je fiets en deze gerepareerd moet worden, zoals een band plakken, kom je bij ons langs. Als professionele dealer zorgen wij ervoor dat jouw Cannondale fiets weer perfect rijdt. Wij halen én brengen jouw fiets zelfs thuis, wanneer je binnen een straal van 20 kilometer van Cuijk woont!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom