• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een Cannondale MTB kopen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben je op zoek naar een aanbieder van een Cannondale MTB (mountainbike), zodat je met voldoende weerstand op ruige terreinen kunt fietsen? Kom dan eens langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Door ons ruime aanbod vind je altijd een mountainbike of zelfs elektrische mountainbike van het merk Cannondale die aan jouw wensen voldoet.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Fiets op een Cannondale MTB van hoogwaardige kwaliteit

Een Cannondale MTB is uitermate geschikt wanneer je door de modder, in het bos of op andere ruige terreinen fietst. Wil je nóg sneller gaan, zonder dat dit je extra moeite kost? Dan is een elektrische mountainbike van Cannondale echt wat voor jou. Daarmee heb je extra ondersteuning tijdens jouw toertochten en ga je nog sneller vooruit. Waar je ook naar op zoek bent, bij Hans Lemmens Tweewielers is de kans groot dat je een MTB van het merk Cannondale vindt die aansluit op jouw wensen en behoeften. Ongeacht of je een ervaren mountainbiker bent of net begint!

Van elektrische mountainbike tot e-bike: vind de Cannondale-fiets die bij jou past

Wij zijn een rijwielspeciaalzaak met veel ervaring en een breed assortiment. Dus of je nu een Cannondale mountainbike (MTB), een elektrische fiets of een racefiets zoekt: wij hebben het allemaal. Het belangrijkste bij de aankoop van een nieuwe fiets is dat deze volledig bij jou past. Hierin voorzien we je graag van advies en voeren graag een fietsmeting voor je uit. Misschien fiets jij binnenkort wel met een stijlvolle Cannondale trekking fiets, mountainbike of zelfs een elektrische mountainbike bij ons de deur uit!

Neem contact met ons op voor advies

Wil je graag een (elektrische) mountainbike (MTB) of racefiets van Cannondale kopen, maar weet je niet welke bij jou past? Onze medewerkers vertellen je graag alles over het assortiment, waaronder de Cannondale Scalpel en Cannondale Topstone MTB. Heb je vragen of wens je meer informatie? Kom dan langs in onze showroom in Cuijk of neem telefonisch contact met ons op via 0485 – 312 716.