Een Cannondale MTB kopen

Ben je op zoek naar een aanbieder van een Cannondale MTB (mountainbike) om met voldoende weerstand te fietsen op ruige terreinen? Bekijk dan eens het aanbod van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Door ons ruime aanbod vind je altijd een mountainbike of zelfs elektrische mountainbike van het merk Cannondale die goed past bij jouw toepassing!

Fiets op een Cannondale MTB van hoogwaardige kwaliteit

Een Cannondale MTB is uitermate geschikt wanneer je door de modder in het bos of op andere ruige terreinen fietst. Wil je nóg sneller gaan, zonder dat dit je extra moeite kost? Dan is een elektrische mountainbike van Cannondale echt wat voor jou. Waar je ook naar op zoek bent, bij Hans Lemmens Tweewielers is de kans groot dat je een MTB van het merk Cannondale vindt die aansluit op jouw wensen en behoeften. Ongeacht of je een ervaren mountainbiker bent of net pas begint!

Een 2de hands fiets kopen?

Een fiets die bij jou past

Wij zijn een rijwielspeciaalzaak met veel ervaring en een breed assortiment. Dus of je nu een Cannondale mountainbike (MTB), een elektrische fiets of een racefiets zoekt, wij hebben het allemaal. Het belangrijkste bij de aankoop van een nieuwe fiets is dat deze volledig bij jou en jouw toepassing past. Hierin voorzien we je graag van advies. Misschien fiets jij binnenkort wel met een stijlvolle Cannondale trekking fiets, mountainbike of zelfs een elektrische mountainbike bij ons de deur uit?

Neem contact met ons op voor advies

Wil je graag een (elektrische) mountainbike, oftewel MTB, of racefiets van Cannondale of een ander merk, maar weet je niet welke bij jou past? Onze medewerkers vertellen je graag alles over het assortiment, waaronder de Cannondale Scalpel en Cannondale Topstone, en helpen je zo verder. Heb je vragen of wens je meer informatie? Kom dan langs in onze showroom in Cuijk of neem telefonisch contact met ons op via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom