• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een Cannondale-racefiets kopen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is dé plek waar je moet zijn voor het aanschaffen van een nieuwe Cannondale-racefiets. Een Cannondale-racefiets staat bekend om de comfortabele zit en diverse uitstekende eigenschappen waardoor jij zeer snel over het wegdek fietst. In onze fietsenzaak adviseren we je graag over de fietsen in ons aanbod, zodat jij gegarandeerd een goede keuze maakt.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Koop jouw nieuwe Cannondale-racefiets in onze zaak en profiteer van goede service

Als je een Cannondale-racefiets koopt, dan is het van belang om op een aantal zaken te letten. Je wilt bijvoorbeeld comfortabel en goed gepositioneerd op de fiets zitten. Daarom helpen onze medewerkers je graag bij het afstellen van je nieuwe Cannondale-fiets. Zo ga je met een goed gevoel én de juiste houding de weg op. In ons aanbod heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een Cannondale-racefiets met een frame van aluminium of carbon. Onze medewerkers adviseren je graag over de verschillen en voordelen. Ontdek bijvoorbeeld de eigenschappen van de:

Daarnaast schaf je in onze zaak ook direct allerlei accessoires aan die je nodig hebt voor jouw toekomstige fietstochten.

Kom langs en ontdek ons aanbod

Ben je toe aan een nieuwe racefiets van bijvoorbeeld Cannondale, of wil je juist een trekking fiets? Kom langs in onze zaak in Cuijk en maak gebruik van onze uitstekende service. Wij voorzien graag het hele gezin van een kwalitatieve nieuwe fiets voor vele leuke tochten. Mocht je voorafgaand aan je bezoek vragen hebben, dan stel je deze telefonisch via 0485 – 312 716 of door het contactformulier in te vullen.