Haal uw Cannondale racefiets in Cuijk

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, goed te bereiken vanuit Nijmegen, koopt u uw nieuwe Cannondale racefiets, zoals een SystemSix, uit een uitgebreid assortiment. Van jong tot oud, voor iedereen hebben we wel een geschikte racefiets. Bij ons vindt u modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Op deze manier kunt u met het hele gezien fietsen.

Koop uw nieuwe Cannondale racefiets en ervaar onze uitstekende service

Bij het kopen van een racefiets, zoals een Cannondale SystemSix, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Het is namelijk van belang dat u goed op de fiets zit. Onze medewerkers helpen u graag bij het afstellen van uw nieuwe Cannondale fiets, zodat u met een goed gevoel én in een goede houding de weg op gaat. In ons assortiment vindt u racefietsen van verschillende soorten materiaal:

  • Aluminium
  • Carbon

Een 2de hands fiets kopen?

Koop de juiste accessoires voor uw fietstochten

Wanneer u fanatiek bent en regelmatig fietst op uw Cannondale racefiets, zoals de SystemSix, wilt u natuurlijk wel de goede accessoires gebruiken. Denkt u hierbij aan een geschikte outfit, goede schoenen en, niet geheel onbelangrijk, een helm om uzelf te beschermen. In de zomer stapt u in uw korte broek op de fiets, in de winter is het een stuk kouder waardoor u ook andere kleding nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan goede been- en armwarmers om uw spieren goed warm te houden. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk koopt u alles op één plek, van een Cannondale racefiets, zoals een SystemSix, tot de juiste accessoires voor uw fietstochten.

Kom langs en maak gebruik van onze goede service

Bent u toe aan een nieuwe racefiets van Cannondale, zoals een SystemSix, of een van onze andere modellen, zoals een trekking fiets? Of wilt u graag een racefiets kopen voor uw partner of kinderen om samen te fietsen? Kom dan langs in onze fietsenwinkel en maak gebruik van onze uitstekende service. Heeft u specifieke vragen over een Cannondale SystemSix? Ook dan bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt uw vragen ook telefonisch stellen via 0485 – 312 716 of door het invullen van ons contactformulier

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom