Een Cannondale racefiets kopen

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is dé plek waar je moet zijn voor het aanschaffen van een nieuwe Cannondale racefiets. Door ons uitgebreide assortiment hebben wij voor iedereen een geschikt exemplaar in ons aanbod. Zo kun je met het hele gezin op pad!

Koop jouw nieuwe Cannondale racefiets in onze zaak en profiteer van goede service

Als je een racefiets koopt, zoals een model van Cannondale, is het van belang om op een aantal zaken te letten. Je wilt natuurlijk goed op de fiets zitten. Daarom helpen onze medewerkers je graag bij het afstellen van je nieuwe Cannondale fiets. Zo ga je met een goed gevoel én de juiste houding de weg op. In ons aanbod heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een Cannondale racefiets met een frame van aluminium of carbon. Onze medewerkers adviseren je graag over de verschillen en voordelen. Daarnaast schaf je in onze zaak ook direct alle accessoires aan die je nodig hebt voor jouw toekomstige tochten op je nieuwe fiets.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs en ontdek ons aanbod

Ben je toe aan een nieuwe racefiets van bijvoorbeeld Cannondale, of wil je juist een trekking fiets? Kom langs in onze zaak in Cuijk en maak gebruik van onze uitstekende service. Wij voorzien graag het hele gezin van een kwalitatieve nieuwe fiets voor vele leuke tochten. Mocht je voorafgaand aan je bezoek vragen hebben, stel je deze telefonisch via 0485 – 312 716 of door ons contactformulier in te vullen.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom