• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

De Cannondale Scalpel kopen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Als je een mountainbike wilt aanschaffen die sneller, lichter en beter is dan je huidige exemplaar, dan besluit je om de Cannondale Scalpel te kopen. Deze mountainbike is een ware uitblinker op elk gebied, van de vering tot het algehele design. Je ontdekt deze fiets en alle specificaties bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Waarom de Cannondale Scalpel de beste mountainbike is om te kopen

Er zijn genoeg redenen waarom de Cannondale Scalpel de beste keuze is wanneer jij een nieuwe mountainbike wilt kopen. De voornaamste reden is dat jij het beste exemplaar in huis haalt om je prestaties mee te verbeteren. De mountainbike is namelijk uitgerust met de meest geavanceerde vering, waardoor alle klappen tijdens het rijden over ruige terreinen moeiteloos worden opgevangen. Door het lichte frame is de fiets bovendien eenvoudig mee te nemen en geschikt voor al jouw tochten. De Cannondale Scalpel is in ons aanbod aan mountainbikes in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo is er altijd een exemplaar dat jij graag wilt kopen!

Kom jouw nieuwe fiets uittesten

Overweeg je om de Cannondale Scalpel te kopen? Kom dan naar onze showroom in Cuijk en maak een proefrit. Wij hebben als Cannondale-dealer bovendien veel andere fietsen van het merk op voorraad, dus ook voor de Cannondale Topstone of Cannondale CAAD13 slaag je bij ons. We voorzien je in de showroom natuurlijk graag van advies. Ook als je belt naar 0485 - 312 716 of gebruikmaakt van ons contactformulier, staan we je graag te woord.