Een Cannondale Scalpel kopen

Als je een racefiets wilt aanschaffen die sneller, lichter en beter is dan je huidige exemplaar doe je er goed aan om een Cannondale Scalpel te kopen. Bij een racefiets draait het allemaal om de vering, en daarin is dit type een ware uitblinker. Je ontdekt deze fiets en al zijn specificaties bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk!

Waarom je het best een Cannondale Scalpel kunt kopen voor jouw tochten

Er zijn veel redenen te benoemen waarom je er goed aan doet om een Scalpel van het vooraanstaande merk Cannondale te kopen. De voornaamste reden is het feit dat deze racefiets is uitgerust met de meest geavanceerde vering die ooit is gemaakt voor dit type fiets. Daarnaast is de fiets door zijn carbonframe erg licht en daardoor geschikt voor al jouw tochten. De Cannondale Scalpel is in ons aanbod aan racefietsen beschikbaar in verschillende uitvoeringen, voor zowel dames als heren.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom jouw nieuwe racefiets bij ons uittesten

Wil je graag een nieuwe fiets kopen en overweeg je om voor de Cannondale Scalpel te gaan? Kom dan langs in onze showroom in Cuijk om deze fiets zelf te ervaren tijdens een proefrit. Wij hebben als ervaren Cannondale dealer veel andere fietsen van dit merk op voorraad, waaronder de Cannondale Topstone. Ons personeel voorziet je graag van advies, zodat jij met de juiste fiets onze winkel verlaat. Dit advies geven wij tevens op afstand wanneer je belt naar 0485 – 312 716 of gebruikmaakt van ons contactformulier.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom