De Cannondale SuperSix EVO en SystemSix

​Verbeter jouw raceprestaties met de Cannondale SuperSix EVO of SystemSix. Het zijn beide uitstekende keuzes wanneer jij een nieuwe fiets voor je raceritten wilt aanschaffen. Ben je benieuwd welk exemplaar het meest geschikt voor jou is? Dan helpen we je bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk graag verder met meer informatie!

De Cannondale SuperSix EVO versus de SystemSix

Waar de SystemSix door Cannondale zelf meer wordt neergezet als road bike waarmee je overal kunt rijden, wordt de SuperSix EVO meer gepresenteerd als een racefiets. Dat is dan wellicht ook direct het grootste verschil tussen beide racefietsen uit ons aanbod. De SystemSix en SuperSix EVO beschikken beide over een aerodynamisch frame en zijn ontwikkeld volgens de System Integration Technology van Cannondale. Dit houdt in dat alle onderdelen uitmuntend op elkaar zijn afgestemd, waardoor de fiets werkt als één systeem. Hierdoor bereik je jouw doelen een stuk gemakkelijker!

Een 2de hands fiets kopen?

Laat je verder door ons informeren

Ben je benieuwd naar de kleine verschillen tussen de Cannondale SuperSix EVO en SystemSix qua stijfheid, comfortgehalte en snelheid? Kom dan naar onze zaak in Cuijk en laat je verder informeren over deze geweldige racefietsen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom wanneer je een andere fiets zoekt, zoals de Habit Neo mountainbike of een Scalpel Carbon SE. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0485 – 312 716 en we helpen je op afstand verder bij het bestellen van een fiets waarmee jij je prestaties gaat verbeteren.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom