• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een Cannondale Topstone kopen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Een Cannondale Topstone kopen is een uitstekend idee wanneer jij een racemonster wilt waarmee je moeiteloos over alle ondergronden rijdt. De fietsen uit de Topstone-serie combineren het beste van beide werelden en zijn daardoor geschikt voor zowel avontuurlijke tochten als rustigere routes. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk heb je de keuze uit de Cannondale Topstone Carbon en de Cannondale Topstone Alloy.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Welke Cannondale Topstone ga jij kopen?

Een racefiets én een stadsfiets aanschaffen is nogal een uitgave, dus waarom niet beide in één combineren? Dat is wat de makers van de Cannondale Topstone Alloy moeten hebben gedacht. Deze gravelbike is geschikt voor een heerlijk tochtje wielrennen in bijvoorbeeld Wijchen, maar is ook uitermate geschikt om sneller op je werk te komen. Door deze combinatie is de Cannondale Topstone Alloy een unieke combinatie in ons aanbod aan racefietsen en is dit exemplaar zeker het kopen waard!

Haal nóg meer uit je tochten

Hoewel de Cannondale Topstone Alloy al een uniek exemplaar is, kan het nóg unieker met de Cannondale Topstone Carbon! Een snelle racefiets in combinatie met een uitstekende mountainbike en een fiets die geschikt is voor de lange tochten, dát is de Cannondale Topstone Carbon. Ook met deze fiets leg je al jouw ritten moeiteloos af. Er is werkelijk aan alles gedacht in het ontwerp van De Cannondale Topstone Carbon. Daarom is het kopen van dit model uit de Topstone-serie van Cannondale dan ook een uitstekend idee!

Ga voor een alleskunner

Spreekt het kopen van een Cannondale Topstone jou wel aan? Dat begrijpen we! Je haalt dan namelijk een echte alleskunner in huis. Kom snel naar onze showroom in Cuijk om de Cannondale Topstone Alloy en Carbon in het echt te bewonderen. Je hebt dan tevens de mogelijkheid om de andere fietsen van dit merk, zoals een mountainbike of trail bike, te bekijken. Wil je toch een Cannondale Topstone kopen? Dan ben je bij ons verzekerd van uitstekende service. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op via 0485 - 312 716.