Een Cannondale Topstone kopen

Als je een fiets wilt aanschaffen voor gebruik op zowel de weg als offroad, is het een goed idee om een Cannondale Topstone te kopen. Deze fiets combineert het beste van beide werelden en is daardoor geschikt voor zowel avontuurlijke tochten als woon-werkverkeer. Ben je benieuwd naar dit model? Je ontdekt hem bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk!

Comfort op zowel verharde als onverharde wegen wanneer je een Cannondale Topstone gaat kopen

Een racefiets én een stadsfiets aanschaffen is een grote uitgave, dus waarom niet beide in één combineren? Dat is wat de Cannondale Topstone, die je bij ons kunt kopen, doet. Deze gravelbike is geschikt voor een heerlijk tochtje wielrennen in bijvoorbeeld Wijchen, maar is ook uitermate geschikt om sneller op je werk in bijvoorbeeld Nijmegen centrum te komen. Door deze combinatie is het een uniek exemplaar in ons brede aanbod aan racefietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom naar onze showroom

Spreekt een veelzijdige Cannondale Topstone kopen jou wel aan? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Cuijk en kom deze fiets in het echt bewonderen. Wij voorzien je graag van alle informatie die je wilt weten over deze fiets. Zoek je toch iets meer uitdaging? Dan is wellicht een (elektrische) mountainbike van Cannondale of een trail bike iets voor jou. Waar je ook voor gaat; wanneer je jouw nieuwe fiets bij ons koopt, ben je verzekerd van uitstekende service! Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom