• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een Cannondale trekking fiets kopen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Wanneer je in een drukke stad woont, is een Cannondale trekking fiets het ideale vervoersmiddel. Met een goede fiets van dit vooraanstaande merk zit je niet meer onnodig lang in de auto, maar stap je snel op de fiets en bereik je jouw bestemming in no time. Daarmee win je niet alleen tijd, maar maak je ook nog eens een betere keuze voor het milieu! Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk heb je een ruime keuze op het gebied van Cannondale trekking fietsen. Je vindt bij ons dan ook gegarandeerd een exemplaar dat voldoet aan je wensen.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Geniet van jouw fietstocht op een Cannondale trekking fiets

Een Cannondale trekking is een moderne fiets die uitermate geschikt is voor woon-werkverkeer. Deze fietsen zijn zeer compleet uitgerust, waardoor je zonder moeite zowel korte als lange afstanden aflegt. Merk je dat de lange afstanden toch wat moeizaam gaan en wil je graag ondersteuning tijdens het fietsen? Bekijk dan zeker ons assortiment aan elektrische fietsen van dit kwalitatieve merk. Als je jouw afstanden echter zonder moeite aflegt, dan is een Cannondale trekking uitermate geschikt voor je.

Laat je voorzien van deskundig advies

Wil je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden wat betreft een Cannondale trekking fiets? Neem dan telefonisch contact met ons op voor deskundig advies. Je bereikt ons door te bellen naar 0485 – 312 716. Je kunt er tevens voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Cuijk!