Een Cannondale trekking fiets kopen

Wanneer je in een drukke stad woont, is een Cannondale trekking fiets het ideale vervoersmiddel. Met een goede fiets van dit vooraanstaande merk zit je niet meer onnodig lang in de auto, maar stap je snel op de fiets en bereik je jouw bestemming in een mum van tijd. Ga op de fiets naar je werk of bezoek familie en vrienden. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk heb je een ruime keuze op het gebied van Cannondale trekking fietsen waarmee je van A naar B gaat.

Geniet van de wind in je gezicht op een Cannondale trekking fiets

Een Cannondale trekking is een moderne fiets die uitermate geschikt is voor woon-werkverkeer. Deze fietsen zijn zeer compleet uitgerust, waardoor je zonder moeite zowel korte als lange afstanden aflegt. Merk je dat de lange afstanden toch wat moeizaam gaan en wil je graag ondersteuning tijdens het fietsen? Bekijk dan zeker ons assortiment aan elektrische fietsen van dit kwalitatieve merk. Wanneer je jouw afstanden echter zonder moeite aflegt, is een Cannondale trekking uitermate geschikt voor je.

Een 2de hands fiets kopen?

Laat je voorzien van deskundig advies

Wil je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers voor deskundig advies. Je bereikt ons door te bellen naar 0485 – 312 716. Je kunt er tevens voor kiezen om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Cuijk!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom