Een Cannondale trekking fiets in Cuijk

Wanneer u in een drukke stad woont, is een Cannondale trekking fiets de ideale oplossing. Met een goede fiets van dit merk zit u niet meer onnodig lang in de auto, maar stapt u snel op de fiets om heerlijk te gaan fietsen. Ga op de fiets naar uw werk of bezoek uw familie en vrienden. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Nijmegen, heeft u een ruime keuze voor op het gebied van Cannondale trekking fietsen.

Geniet van de wind in uw gezicht met een Cannondale trekking fiets.

Een Cannondale trekking fiets is een moderne fiets die uitermate geschikt is voor woon-werkverkeer. Deze fietsen zijn zeer compleet uitgerust zonder al teveel moeite korte en langere afstanden aflegt. Bent u op zoek naar een Cannondale fiets voor echt grote afstanden of vindt u het fijn om wat ondersteuning te krijgen tijdens het fietsen? Bekijk dan ons assortiment elektrische fietsen in Cuijk en kies uw favoriet.

Een 2de hands fiets kopen?

Wij geven u graag deskundig advies

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers voor deskundig advies. U bereikt ons door te bellen naar 0485 – 312 716. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom