Shimano Service Center

Kevin weet werkelijk alles van geveerde mountainbikes. Voor Bram kent de techniek op en aan racefietsen geen geheimen. Marco is vertrouwd met e-bikes en Patrick voelt zich als een vis in het water als hij aan trekkingfietsen sleutelt. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk kun je je fiets met een gerust hart achterlaten voor service en onderhoud. We zijn namelijk een officieel Shimano Service Center.

Kennis van de allernieuwste technologieën

De erkenning als Shimano Service Center biedt jou voordelen. In de eerste plaats ben je ervan verzekerd dat al onze monteurs zijn opgeleid en zich continu bijscholen bij Shimano. Dat vinden we belangrijk, omdat de technologie in fietsland zich razendsnel ontwikkelt. Heb je bijvoorbeeld een e-bike met de nieuwste Shimano Cues-onderdelen of een racefiets met Di2-technologie, dan weet ons team daar zonder meer raad mee. 

Heb je een racefiets of mountainbike voor service of onderhoud? Kom dan bij voorkeur naar onze vestiging aan de Gildekamp

Altijd originele vervangingsonderdelen

Hebben we je fiets aangenomen voor reparatie, onderhoud of service? Dan kun je erop vertrouwen dat we bij vervanging altijd originele onderdelen monteren. Op die manier werkt de technologie feilloos en soepel, is de levensduur langer en ervaar je maximale performance. De afzonderlijke onderdelen binnen een Shimano-groep zijn namelijk nauwkeurig op elkaar afgestemd. Door bijvoorbeeld de juiste shifter, kabels en derailleur te combineren, schakelt de fiets op en top.

Professionele werkplaats

Je fiets onderhouden en repareren we in een professionele, nette werkplaats, voorzien van alle benodigde gereedschappen. Wil je zien hoe zorgvuldig onze mechaniekers te werk gaan? Neem dan gerust een kijkje; we hebben een open werkplaats zodat je alles perfect kunt volgen. Daarnaast geven onze mechaniekers – zelf gepassioneerde fietsers – graag tips voor onderhoud en gebruik thuis. 

Het Shimano Service Center is een internationaal netwerk van erkende speciaalzaken waar je fiets de best denkbare service krijgt

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking