• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een Cortina Common kopen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben jij op zoek naar een zaak waar je een Cortina Common kunt kopen? Dan kun je terecht bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij bieden verschillende varianten van deze populaire fiets aan. Denk bijvoorbeeld aan een exemplaar met drie of zeven versnellingen, met of zonder elektrische ondersteuning. In ons assortiment vind je zonder twijfel een Cortina Common die perfect bij jou past.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Cortina Common Family 46 cm, Mystery Grey Matt, Shimano Nexus 7

€ 1 099 € 949,- (incl. BTW, per stuk)

De kleurrijke Cortina Common fiets kun je bij ons kopen

Ga jij voor klassiek zwartgekleurd, voor zoet roze of vrolijk blauw? Je hebt een uitgebreide keuze als het gaat om de kleur van je nieuwe Cortina. Het ervaren team van onze zaak vertelt je graag meer over de mogelijkheden wat betreft kleur en bijvoorbeeld accessoires. Of je nu op zoek bent naar een Cortina Common, een Cortina-transportfiets of een kinderfiets: bij ons kun je gegarandeerd een geschikte fiets kopen. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht, wanneer je op zoek bent naar een Cortina-moederfiets. Daar plaats je dankzij de extra ruimte tussen het zadel en het stuur heel eenvoudig een kinderzitje op.

Stel je vragen over deze tweewieler direct aan ons team

Wil jij een Cortina Common kopen, of heb je nog vragen? Wij gaan graag met je in gesprek om samen de fiets te vinden, die naadloos aansluit op jouw wensen en behoeftes. Neem contact met ons op door te bellen naar 0485 - 312 716 of breng een bezoek aan onze showroom in Cuijk om al onze fietsen en elektrische fietsen te bekijken.