Cortina fietsen Nijmegen

Cortina fietsen koopt u bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, nabij Nijmegen, Boxmeer en Wijchen. U vindt fietsen van dit absolute topmerk bij ons in vele soorten en maten. U kunt hier rekenen op een uitstekende en klantgerichte service.

Grootste aanbod aan Cortina fietsen van de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer

Cortina maakt onder andere klassieke fietsen, moederfietsen, stadsfietsen en transportfietsen. Hans Lemmens Tweewielers heeft het grootste aanbod aan Cortina fietsen van de regio Wijchen, Boxmeer en Nijmegen. De stadsfietsen die u bij ons kunt kopen zorgen voor de rechte zithouding voor een prima overzicht op het stadsverkeer. Bovendien is deze stadsfiets uitermate geschikt voor recreatief gebruik en woon- en werkverkeer. Cortina fietsen blinken uit in kwaliteit en vormgeving. Dat geldt ook voor diverse andere merken die wij verkopen.

Een 2de hands fiets kopen?

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor Cortina fietsen, maar ook voor zeer fraaie retro cruisers. Deze prachtige modellen hebben de look van vroeger, maar zijn voorzien van de techniek van nu. Deze modellen zijn zeer populair onder de jeugd en worden veelvuldig gebruikt in steden over de gehele wereld. Bovendien kunt u bij ons terecht voor vakkundige reparaties en voor deskundige tips over het onderhoud van Cortina fietsen.

Deskundig advies van Hans Lemmens Tweewielers

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld Cortina fietsen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons even bellen: 0485-312716. U bent natuurlijk ook van harte welkom om onze Cortina fietsen te komen bekijken in onze showroom in Cuijk, niet ver rijden vanaf Boxmeer, Wijchen en Nijmegen. Neem ook een kijkje in onze online shop.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom