• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Cortina moederfiets

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Als je van het merk Cortina op zoek bent naar een moederfiets, kom je het best langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij beschikken over een zeer breed aanbod aan fietsen, waardoor de kans aannemelijk is dat je een moederfiets van Cortina naar wens vindt. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een Cortina Common te kopen? We vertellen je graag meer hierover.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Alles wat je moet weten over de Cortina Common moederfiets

Je wilt als moeder natuurlijk graag een degelijke fiets hebben. Dit begrijpen ze bij Cortina als geen ander en dat zie je terug in de Cortina Common die je bij ons kunt kopen. De fiets heeft een trendy design met een strak vormgegeven voor- en achterdrager. Hierop klik je eenvoudig een mand of kinderstoeltje, waardoor deze fiets van Cortina in één keer wordt omgetoverd tot de ideale moederfiets. Voor het meenemen van veel bagage is de Cortina U4-transportfiets tevens een zeer geschikt exemplaar.

Koop de fiets in een uitvoering naar keuze

Wanneer je de Cortina Common wilt kopen, heb je bij ons de keuze uit diverse uitvoeringen van de moederfiets. Ga jij voor een reguliere variant of een elektrische uitvoering? En welke kleur spreekt je aan? Maak je keuze en beslis welke Cortina Common je wilt kopen. We helpen je in onze showroom in Cuijk graag bij het maken van je keuze, ook als je liever niet de Cortina Common, maar een andere fiets, zoals een damesfiets van Batavus, wilt kopen. Heb je vragen over deze dienstverlening of over de moederfiets van Cortina? Bel dan naar 0485 - 312 716.