29er

Als je op zoek bent naar een Cortina moederfiets, kom je het best langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Nijmegen. Wij beschikken namelijk over een zeer breed aanbod aan fietsen, waardoor de kans groot is dat je bij ons slaagt voor de Cortina moederfiets waar jij naar op zoek bent. Wat dacht je er bijvoorbeeld van een Cortina Common te kopen? We vertellen je hier graag meer over!

Alles wat je moet weten over de Cortina Common moederfiets die je bij ons kunt kopen

Wanneer je op zoek bent naar een moederfiets, wil je graag een degelijke fiets. Dit begrijpen ze bij Cortina als geen ander en daarom zie je dit ook terug in bijvoorbeeld de Cortina Common die je bij ons kunt kopen. De fiets heeft een trendy design met een opvallende voor- en achterdrager. Deze zijn ontworpen met een speciaal systeem, waardoor er eenvoudig een mand of kinderstoeltje op te klikken is. Dat maakt mede dat deze fiets van Cortina, die in onze zaak nabij Nijmegen verkrijgbaar is, de ideale moederfiets is. Voor het meenemen van veel bagage op de fiets is de Cortina U4 transportfiets tevens een zeer geschikt exemplaar.

Een 2de hands fiets kopen?

Deze fiets is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Nijmegen, bieden we diverse uitvoeringen van de Cortina moederfiets aan. Hij is verkrijgbaar in zowel een reguliere als elektrische uitvoering. Daarnaast heb je de keuze uit veel verschillende kleuren. Wanneer je de Cortina Common bij onze zaak nabij Nijmegen gaat kopen, kies je dus voor een functionele én trendy fiets in één!

Ontdek ons aanbod van Cortina in onze zaak nabij Nijmegen

Kom langs in onze showroom in Cuijk, nabij Nijmegen, om ons volledige aanbod aan fietsen van Cortina te bekijken. Wij kijken dan graag met je mee of je het best de Cortina Common of toch een andere fiets kunt kopen. Je vindt bij ons namelijk ook fietsen van andere merken, zoals Batavus damesfietsen. Wij helpen jou bij het maken van je keuze en staan tevens voor je klaar voor onderhoud en reparaties, zoals  een band plakken. Heb je vragen over onze dienstverlening of ons aanbod? Bel dan naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom