• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Cortina-transportfiets

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Heb je interesse in een Cortina-transportfiets? Dan helpen we je bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk graag bij jouw zoektocht! In onze fietsenwinkel beschikken we over een ruime collectie Cortina-fietsen, die je bij interesse kunt uitproberen. Hierbij zijn onze deskundige medewerkers jou graag van dienst. Zie jij jezelf binnenkort al op een gave Cortina-transportfiets rondrijden?

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De populariteit van de Cortina-transportfiets uitgelegd

De Cortina-transportfiets deed al een eeuw geleden zijn intrede, maar wordt tegenwoordig nog steeds veel verkocht aan particulieren en klanten met een zakelijk doeleinde. Dit komt omdat de Cortina-transportfiets een relatief goedkoop en efficiënt transportmiddel is om goederen te vervoeren. Het grote gemak van dit soort fietsen is dat veel modellen een voordrager hebben, zodat je gemakkelijk tassen, kratten en manden vervoert. Het fietsmerk Cortina wordt in de regio Cuijk bij vele dealers verkocht, maar er is geen dealer met een vergelijkbaar assortiment als dat van Hans Lemmens Tweewielers. Bij ons vind je namelijk transportfietsen voor heren, dames én kinderen in verschillende modellen, zoals de Cortina U4.

Bestel jouw nieuwe fiets en ontvang deze snel

In onze showroom vind je verschillende varianten van de Cortina-transportfiets. Deze ontdek je tevens in onze webshop. Heb je online of in de showroom de perfecte fiets gevonden? Plaats dan een bestelling in de winkel of webshop en wij zorgen ervoor dat je jouw nieuwe fiets snel ontvangt. Voor vragen bereik je ons op het telefoonnummer 0485 - 312 716.