Cortina transportfiets

Een Cortina transportfiets koopt u bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, in de omgeving van Wijchen, Boxmeer en Nijmegen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Hier vindt iedereen een geschikte fiets. Wij zijn uitstekend te bereiken vanuit Wijchen, Nijmegen of Boxmeer.

De Cortina transportfiets: populair bij iedereen

Een Cortina transportfiets is een type fiets dat een eeuw geleden zijn intrede deed, maar tegenwoordig weer steeds vaker wordt verkocht. Het zijn echter niet alleen particulieren die dit soort modellen kopen; ook bedrijven gebruiken pickupfietsen voor diverse doeleinden, vooral omdat dit een relatief goedkope en efficiënte manier is om goederen en personeel intern te vervoeren. Het grote gemak van dit soort fietsen is dat vele modellen een voordrager hebben, zodat u gemakkelijk sporttassen, kratten en manden kunt vervoeren. Uiteraard is Cortina niet de enige fabrikant van de populaire transportfiets. Bij ons vindt u ook van Urban, Gazelle en Sparta de fraaiste transportfietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Ons aanbod is zeer veelzijdig en daarom vindt u hier ook stoere racefietsen, crossfietsen en de mooiste kinderfietsen. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw fiets gratis wordt opgehaald (in de regio’s Nijmegen, Boxmeer en Wijchen) als deze bijvoorbeeld gerepareerd moet worden. Wij stellen dan een gratis leenfiets ter beschikking.

Meer informatie over de Cortina transportfiets

Voor meer informatie over een Cortina transportfiets kunt u bij ons langskomen. Wij zijn geopend vanaf 8.00 uur (zondag en maandag gesloten). Wij zijn uitstekend te bereiken vanuit Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0485-312716. Bezoek ook onze webwinkel.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom