Cortina transportfiets

Bent u op zoek naar een fijne Cortina transportfiets? Dan helpen we u bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk graag bij deze zoektocht! In onze fietsenwinkel hebben we een ruime collectie opgesteld staan waarbij u verschillende modellen kunt uitproberen. Hier helpen onze deskundige medewerkers u graag bij.

De populariteit van de Cortina transportfiets uitgelegd

Een Cortina transportfiets is een type fiets dat een eeuw geleden zijn intrede deed, maar tegenwoordig weer steeds vaker wordt verkocht. Het zijn echter niet alleen particulieren die dit soort modellen kopen; ook bedrijven gebruiken pick-upfietsen voor diverse doeleinden. Dit doen ze vooral omdat het een relatief goedkope en efficiënte manier is om goederen en personeel intern te vervoeren. Het grote gemak van dit soort fietsen is dat vele modellen een voordrager hebben, zodat u gemakkelijk sporttassen, kratten en manden kunt vervoeren. Het fietsmerk Cortina wordt in de regio Nijmegen bij vele dealers verkocht, maar geen dealer heeft zo groot assortiment van de transportfiets als wij. Wij hebben verschillende transportfietsen voor heren, dames en kinderen hebben. Daarnaast vindt u bij ons ook verschillende modellen, zoals de Cortina U4 en de Cortina U5.

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel uw nieuwe fiets en ervaar een snelle levering

In onze showroom in Cuijk vindt u verschillende varianten van de Cortina transportfiets. Daarnaast hebben we een webshop waar u alle verschillende transportfietsen kunt ontdekken. Heeft u de perfecte transportfiets van Cortina gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat deze snel bij u geleverd wordt. Voor vragen zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom