Cortina transportfiets

Heb je interesse in een Cortina transportfiets? Dan helpen we je bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk graag bij jouw zoektocht! In onze fietsenwinkel beschikken we over een ruime collectie die je tevens kunt uitproberen. Hierbij zijn onze deskundige medewerkers jou graag van dienst.

De populariteit van de Cortina transportfiets uitgelegd

De Cortina transportfiets deed een eeuw geleden zijn intrede, maar wordt tegenwoordig nog steeds veel verkocht aan particulieren en klanten met een zakelijk doeleinde. Dit komt doordat de Cortina transportfiets een relatief goedkope en efficiënte manier biedt om goederen te vervoeren. Het grote gemak van dit soort fietsen is dat veel modellen een voordrager hebben, zodat je gemakkelijk tassen, kratten en manden vervoert. Het fietsmerk Cortina wordt in de regio Cuijk bij vele dealers verkocht, maar er is geen dealer met een vergelijkbaar assortiment als dat van ons. Bij ons vind je transportfietsen voor heren, dames én kinderen in verschillende modellen, zoals de Cortina U4.

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel jouw nieuwe fiets en ontvang deze snel

In onze showroom in Cuijk vind je verschillende varianten van de Cortina transportfiets. Deze kun je tevens ontdekken in onze webshop. Heb je de perfecte fiets gevonden? Plaats dan een bestelling in de winkel óf webshop en wij zorgen ervoor dat je deze snel ontvangt. Voor vragen zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom