• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Cortina U4-transportfiets

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Geniet van een comfortabele rit op de Cortina U4-transportfiets. Dankzij de handige voordrager vervoer je allerlei soorten goederen heel eenvoudig. Zware tassen meenemen op je fiets is geen probleem meer! Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we verschillende transportfietsen van Cortina in het assortiment. Zo zit er altijd een geschikt model voor jou tussen.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De Cortina U4-transportfiets is de ideale fiets voor jou

De U4 is het ideale model Cortina-transportfiets voor mensen die regelmatig boodschappen doen op de fiets. Maar ook als jouw kinderen naar school moeten met een zware boekentas, is deze fiets uitermate geschikt. De verschillende doeleinden waarvoor je de Cortina U4-transportfiets inzet, maakt dat het een zeer populaire fiets is onder particulieren. Ook veel bedrijven schaffen dit type fiets aan, omdat deze relatief goedkoop én efficiënt is voor goederenvervoer. Bovendien ziet de Cortina-fiets in het model U4 er ook nog eens zeer elegant uit!

Schaf een gebruiksvriendelijke én comfortabele fiets aan

In onze showroom in Cuijk staan verschillende transportfietsen voor heren, dames en kinderen. Bovendien hebben we in onze webshop verschillende modellen en accessoires op voorraad die je eenvoudig bestelt. Kies jij ook voor gemak en comfort met een Cortina U4-transportfiets? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder als je belt naar 0485 - 312 716.