Cortina U4 transportfiets

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Nijmegen, Boxmeer en Wijchen, vindt u diverse modellen en maten van Cortina fietsen, zoals de U4 transportfiets. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop, de reparatie en het onderhoud van fietsen. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse fietsaccessoires. Met een showroom van maar liefst 1850 m² vindt u bij ons vrijwel alles wat met fietsen te maken heeft. Deze showroom is uitstekend te bereiken vanuit Wijchen, Boxmeer en Nijmegen. Ook bieden wij een uitstekende service en garantie als u bij ons producten koopt.

De Cortina U4 is de ideale transportfiets

De Cortina U4 is de ideale transportfiets voor mensen die regelmatig boodschappen doen op de fiets. Gaan uw kinderen vaak naar school met een zware boekentas? Dan is de Cortina U4 ook de ideale oplossing voor hen. Deze transportfietsen worden door particulieren gebruikt, maar worden ook gebruikt door bedrijven voor diverse doeleinden. Deze relatief goedkope en efficiënte fiets is de ideale goederenvervoerder onder de fietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Gemakkelijk en comfortabel fietsen

Schaf vandaag nog een Cortina U4 transportfiets aan bij Hans Lemmens Tweewielers, nabij Wijchen, Boxmeer en Nijmegen, en maak het uzelf gemakkelijk en comfortabel. Wilt u graag meer weten over onze fietsen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0485-312716. U vindt bij ons ook diverse fietsaccessoires om uw fietservaring nog beter en comfortabeler te maken.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom