Cortina U4 transportfiets

Kies voor comfort en gemak tijdens jouw rit met een Cortina U4 transportfiets. Dankzij de handige voordrager is het eenvoudig om goederen te vervoeren of om zware tassen mee te nemen op deze fiets. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we verschillende transportfietsen van Cortina in het assortiment. Zo zit er altijd een geschikt model voor jou tussen!

De Cortina U4 is de ideale transportfiets

De U4 is de ideale Cortina transportfiets voor mensen die regelmatig boodschappen doen op de fiets. Maar ook als jouw kinderen naar school moeten met een zware boekentas, is deze fiets uitermate geschikt. De fiets kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden; het is dan ook niet voor niets dat deze door veel particulieren gebruikt wordt. Daarnaast schaffen veel bedrijven dit type fiets aan, omdat deze relatief goedkoop én efficiënt is voor goederenvervoer. Bovendien ziet de Cortina fiets in het model U4 er ook nog eens elegant uit!

Een 2de hands fiets kopen?

Schaf een gebruiksvriendelijke én comfortabele fiets aan

In onze showroom in Cuijk staan verschillende transportfietsen voor heren, dames en kinderen. Bovendien hebben we in onze webshop verschillende modellen en accessoires op voorraad die je eenvoudig bestelt. Kies jij ook voor gemak en comfort met een Cortina U4 transportfiets? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder als je belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom