Cortina U4 transportfiets

Kies voor comfort en gemak tijdens uw rit in de regio Cuijk met een Cortina U4 transportfiets. Dankzij de handige voordrager is het eenvoudig om goederen te vervoeren of om zware tassen mee te nemen op de fiets. Bij Hans Lemmens Tweewielers hebben we verschillende transportfietsen van Cortina in het assortiment.

De Cortina U4 is de ideale transportfiets

De U4 is de ideale Cortina transportfiets voor mensen die regelmatig boodschappen doen op de fiets. Gaan uw kinderen vaak naar school met een zware boekentas? Dan is de Cortina U4 ook de ideale oplossing voor hen. Deze transportfietsen worden door particulieren gebruikt, maar ook door bedrijven voor uiteenlopende doeleinden. Deze relatief goedkope en efficiënte fiets is dé goederenvervoerder onder de fietsen. Wilt u een meer elegante Cortina fiets? Ga dan voor de Cortina U5 transportfiets. Deze fiets heeft dunnere buizen en een smallere voordrager dan de U4. Dit model transportfiets oogt dus net iets meer gestroomlijnd dan de Cortina U4.

Een 2de hands fiets kopen?

Schaf een handige en comfortabele fiets aan

In onze showroom in Cuijk staan verschillende transportfietsen voor heren, dames en kinderen. Bovendien hebben we in onze webshop verschillende modellen en accessoires op voorraad die u kunt bestellen. Kies voor gemak en comfort met een Cortina U4 transportfiets. Neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder als u belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom