Cortina u5 transport

De Cortina u5 Transport is een transportfiets, maar dan nét iets anders dan normaal. Net zoals elke andere transportfiets is de Cortina u5 stevig en heeft hij een voordrager waardoor de fiets handig is om bijvoorbeeld een tas te vervoeren. Doordat de Cortina u5 beschikt over dunnere buizen en een wat smallere voordrager dan een reguliere transportfiets, ziet dit model er elegant en stijlvol uit. Kiest u ook voor praktisch én chic? Dan is de Cortina u5 Transport echt iets voor u! U bestelt uw Cortina fiets natuurlijk bij dé specialist als het op fietsen aankomt: Hans Lemmens Tweewielers.

De Cortina u5 Transport, ook verkrijgbaar als E-bike

Een elektrische fiets suf en stoffig? Niet als het aan Cortina ligt. Zij ontwikkelden namelijk de Cortina U5 Transport E-bike. Deze stijlvolle en modern ogende elektrische fiets biedt u naast het gewone fietssysteem extra elektrische ondersteuning. Dit is ideaal voor iedereen die tijdens het fietsen wel wat extra hulp kan gebruiken. Zo is het dankzij de elektrische fiets mogelijk om langere afstanden te fietsen zonder dat u vermoeid aankomt op uw bestemming. Dankzij een E-bike gaat er een wereld voor u open.

Een 2de hands fiets kopen?

Een Cortina fiets voor iedereen

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en wensen voor zijn of haar fiets. Dat begrijpen ze maar al te goed bij Cortina. De Cortina U5 Transportfiets is dan ook verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en specificaties. Zo is de fiets beschikbaar in een mannen- en vrouwenmodel. Hierbij kunt u kiezen uit diverse kleuren, het aantal versnellingen en het soort rem dat u op de fiets wilt. Op deze manier kunt u zelf kiezen voor een Cortina fiets die precies past bij uw wensen. 

Bekijk de Cortina U5 transportfiets in het echt bij onze showroom in Cuijk

Verplaatst u zichzelf voortaan ook in stijl door de stad op de elegante Cortina U5 Transport? Of kiest u voor dat extra steuntje in de rug van de Cortina U5 E-bike? Waar uw keuze ook op valt, u vindt het bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Kom eens langs bij onze grote showroom (wel 1850m2) om de Cortina U5 Transport, al dan niet in de E-bike uitvoering, in het echt te bekijken. Ook is het mogelijk deze fiets te bestellen in onze webshop. Door te bellen naar 0485-312716 kunt u zich door ons persoonlijk laten adviseren voordat u besluit om een nieuwe fiets te bestellen.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom