Cortina u5 transport

De Cortina U5 Transport is een transportfiets, maar dan nét iets anders dan normaal. Net zoals elke andere transportfiets is de Cortina U5 stevig en heeft hij een voordrager waardoor de fiets ideaal is om bijvoorbeeld een tas te vervoeren. Doordat de Cortina U5 Transport beschikt over dunnere buizen en een wat smallere voordrager dan een reguliere transportfiets, ziet dit model er elegant en stijlvol uit. Kiest u ook voor praktisch én chic? Dan is de Cortina U5 Transport echt iets voor u!

De Cortina U5 Transport is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

De U5 Transport is een zeer geschikte transportfiets voor heren, dames en kinderen. Er zijn verschillende modellen, kleuren en specificaties beschikbaar waardoor er altijd een bij zit die bij u past. De Cortina transportfiets is zelfs verkrijgbaar in een elektrische variant. Een elektrische fiets suf en stoffig? Niet als het aan Cortina ligt. Zij ontwikkelden namelijk de Cortina U5 Transport e-bike. Deze stijlvol en modern ogende elektrische fiets biedt u, naast het gewone fietssysteem, extra elektrische ondersteuning. Dit is ideaal voor iedereen die tijdens het fietsen wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Zo is het dankzij de elektrische fiets mogelijk om langere afstanden te fietsen zonder dat u vermoeid aankomt op uw bestemming.

Een 2de hands fiets kopen?

Bekijk het ruime assortiment met nieuwe en tweedehands fietsen

Verplaatst u zichzelf voortaan ook in stijl door de stad op de elegante Cortina U5 Transport? Of kiest u voor dat extra steuntje in de rug van de Cortina U5 e-bike? U bestelt uw Cortina fiets natuurlijk bij dé specialist als het op fietsen aankomt: Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. In ons ruime assortiment vindt u zowel nieuwe als tweedehands fietsen van verschillende kwaliteitsmerken. Bekijk ook zeker het Cortina U4-model als u op zoek bent naar een iets robuustere variant, in onze winkel of in de webshop. Bij vragen helpen we u graag verder als u belt naar 0485 – 312 716

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom