Cube 29er

Bent u op zoek naar een CUBE MTB 29er om te kopen tegen een aantrekkelijke prijs in de regio Cuijk? Dan moet u bij Hans Lemmens Tweewielers zijn. Het belangrijkste kenmerk van deze mountainbike is dat het wiel een grootte heeft van 29 inch. Dit in tegenstelling tot de reguliere maat, wat 26 inch is. Hierdoor is het makkelijker om met een CUBE MTB 29 obstakels te nemen en bereikt u een hogere topsnelheid als u ervoor kiest om deze variant te kopen.

De CUBE 29er uitvoering kopen die bij u past

Wij zijn een gespecialiseerde CUBE fietsendealer. Onze deskundige medewerkers hebben veel kennis en helpen u graag bij uw zoektocht om de perfecte CUBE MTB 29er te kopen. Wij hebben vrijwel iedere denkbare uitvoering van deze mountainbike in het assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is. Denk hierbij aan:

  • Full suspension
  • Carbon
  • Hardtail
  • Lady

Ook op het gebied van kleur en afmetingen bieden wij u een ongekend aantal mogelijkheden.

Een 2de hands fiets kopen?

Krijg uw nieuwe fiets snel thuis geleverd

Heeft u de perfecte MTB van CUBE gevonden en wilt u deze 29er meteen kopen? Het is mogelijk om uw bestelling via de webshop te plaatsen. Dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe CUBE mountainbike snel bij u thuis wordt geleverd. Het is ook mogelijk om een CUBE 29er te kopen in onze winkel in Cuijk, nadat u een proefrit heeft gemaakt. Wilt u meer weten over onze ruime assortiment mountainbikes en racefietsen van CUBE? Bel dan naar 0485 – 312 716 voor meer informatie.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom