Een CUBE 29er kopen

Ben je op zoek naar een CUBE MTB 29er om te kopen tegen een aantrekkelijke prijs in de regio Cuijk? Dan moet je bij Hans Lemmens Tweewielers zijn. Het belangrijkste kenmerk van deze mountainbike is dat het wiel een grootte heeft van 29 inch. Dit in tegenstelling tot de reguliere maat, wat 26 inch is. Hierdoor is het makkelijker om met een CUBE MTB 29 obstakels te nemen en bereik je een hogere topsnelheid als je ervoor kiest om deze variant te kopen.

De CUBE 29er uitvoering kopen die bij jou past

Wij zijn een gespecialiseerde CUBE fietsendealer. Onze deskundige medewerkers hebben veel kennis en helpen jou graag bij jouw zoektocht om de perfecte CUBE MTB 29er te kopen. Wij hebben vrijwel iedere denkbare uitvoering van deze mountainbike in het assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is. Denk hierbij aan:

  • Full suspension
  • Carbon
  • Hardtail
  • Lady

Ook op het gebied van kleur en afmetingen bieden wij je een ongekend aantal mogelijkheden.

Een 2de hands fiets kopen?

Krijg jouw nieuwe fiets snel thuis geleverd

Heb je de perfecte MTB van CUBE gevonden en wil je deze 29er meteen kopen? Het is mogelijk om jouw bestelling via de webshop te plaatsen. Dan zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe CUBE mountainbike snel bij jou thuis wordt geleverd. Het is ook mogelijk om een CUBE 29er te kopen in onze winkel in Cuijk, nadat je een proefrit hebt gemaakt. Wil je meer weten over ons ruime assortiment mountainbikes en racefietsen van CUBE? Bel dan naar 0485 – 312 716 voor meer informatie.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom