• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

CUBE Access

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

De CUBE Access is dé fiets voor jou als je op zoek bent naar een comfortabele mountainbike, die speciaal is ontworpen voor de avontuurlijke dame. Of je nu op pad gaat door de bossen of relaxed gaat toeren: met deze mountainbike kan je alles aan. We vertellen je bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk graag meer over de CUBE Access.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Cannondale 700 M Topstone 3 LG Graphite

€ 1 399 € 1 099,- (incl. BTW, per stuk)

Met de CUBE Access leg je comfortabel elke tocht af

Wanneer je als dame graag gaat mountainbiken, dan wil je dit niet op een mountainbike doen die voor heren is ontworpen. Je ervaart dan namelijk minder comfort tijdens je ritten, wat de tochten een stuk minder plezierig maakt. Hier heb je geen last van wanneer je kiest voor een mountainbike voor dames, zoals de CUBE Access. Deze fiets is sterk, stabiel en ontworpen om elke dame comfort te laten ervaren tijdens het afleggen van hun tochten. Hoewel er veel aan comfort is gedacht, lever je absoluut niet in op snelheid. Er is eigenlijk aan alles gedacht bij het ontwerp van de CUBE Access!

Maak een proefrit of bestel direct

Wil je het comfort van de CUBE Access zelf ervaren? Dat kan in onze showroom in Cuijk. Wanneer je al overtuigd bent, kun je de mountainbike uit ons aanbod ook direct online bestellen. Dit geldt tevens wanneer je een andere damesfiets wilt kopen, zoals de Cortina speciaal voor moeders. Heb je voorafgaand vragen? Bel dan naar 0485 - 312 716 en we helpen je verder.