CUBE Access

Als je op zoek bent naar een comfortabele mountainbike die speciaal is ontworpen voor de avontuurlijke dame, dan is de CUBE Access wat voor jou. Of je nu op pad gaat door de bossen of relaxed gaat toeren: met deze mountainbike kan je alles aan. We vertellen je bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk graag meer over de CUBE Access.

Met de CUBE Access leg je comfortabel elke tocht af

Wanneer je als dame graag gaat mountainbiken, dan wil je dit niet op een mountainbike doen die voor heren is ontworpen. Je ervaart dan namelijk minder comfort tijdens je ritten, wat de tochten een stuk minder plezierig maakt. Hier heb je geen last van wanneer je kiest voor een mountainbike voor dames, zoals de CUBE Access. Deze fiets is sterk, stabiel en ontworpen om elke dame comfort te laten ervaren tijdens het afleggen van hun tochten. Hoewel er veel aan comfort is gedacht, lever je absoluut niet in op snelheid. Er is eigenlijk aan alles gedacht bij het ontwerp van dit model!

Een 2de hands fiets kopen?

Maak een proefrit of bestel direct

Wil je het comfort van de CUBE Access zelf ervaren? Dat kan in onze showroom in Cuijk. Wanneer je al overtuigd bent, kun je de mountainbike uit ons aanbod ook direct online bestellen. Dit geldt tevens wanneer je een andere damesfiets wilt kopen, zoals de Cortina Common. Heb je voorafgaand vragen? Bel dan naar 0485 – 312 716 en we helpen je verder.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom