CUBE accessoires

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk kunt u al uw gewenste CUBE accessoires kopen. Wij bieden namelijk een zeer ruim assortiment aan fietsen en fietsaccessoires aan, van gerenommeerde merken zoals CUBE. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte fietskleding, racefietsaccessoires, zadels en nog veel meer.

Keuze uit een ruim assortiment om CUBE accessoires te kopen

Wij staan bekend als een van de grootste fietsendealers van de regio Cuijk. Naast onze grote collectie aan fietsen, hebben wij ook handige fietsaccessoires van KOGA, CUBE en nog vele andere merken. Enkele fietsaccessoires die u bij ons vindt zijn:

  • Bidons en bidonhouders
  • Standaards en zadels
  • Minipompjes
  • Performance grips en schokbrekers
  • Backpacks en fietstassen

Bovendien hebben we ook een groot assortiment met CUBE fietskleding, speciaal gemaakt voor uw sportieve of vrijetijdsrit. Is uw fiets toe aan een onderhoud? Maak dan gebruik van onze uitstekende service.

Een 2de hands fiets kopen?

Bezoek de webwinkel of onze showroom

Shop in onze webwinkel of kom langs in onze showroom in Cuijk, dan helpen we u graag bij het kopen van de CUBE accessoires of andere fietsbenodigdheden die u zoekt. Daarnaast zijn wij ook hét adres als u op zoek bent naar kwalitatief vuurwerk in de regio Nijmegen. Als u vragen heeft over de verschillende accessoires van CUBE en andere merken die u bij ons kunt kopen, neem dan contact op door te bellen naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom