CUBE Agree

Een racefiets waarmee je in een mum van tijd lange afstanden aflegt, zonder daarbij in te leveren op comfort: dát is de CUBE Agree. Jij wilt toch ook een lange tocht tegemoet gaan zonder tegengehouden te worden door ongemak van je fiets? Dan is dit model geschikt voor jou. Je ontdekt en koopt hem bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk!

De CUBE Agree: een comfortabele racefiets

Als fervent racer denk je wellicht dat er geen comfortabele racefiets bestaat. Wanneer je een lange tocht aflegt, ervaar je na een bepaald aantal kilometers toch ongemak. Wat nu als we je vertellen dat dit verleden tijd is als je de CUBE Agree aanschaft? Met deze fiets, die het beste van een racefiets en een endurance fiets combineert, leg je jouw lange afstanden in een mum van tijd af. En dat ook nog eens terwijl je profiteert van optimaal comfort! Er is niet veel meer wat je van een racefiets wenst, toch?

Een 2de hands fiets kopen?

Ontdek alle specificaties in de showroom of online

Ben je benieuwd naar meer informatie over de CUBE Agree? Kom dan naar onze showroom in Cuijk en laat je informeren. Je kunt natuurlijk ook de webshop bezoeken om meer over dit model te ontdekken. Zowel in de webshop als in de showroom heb je de mogelijkheid om onze andere fietsen, zoals de Kalkhoff Image of de Cannondale SystemSix, te bekijken. Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw fiets bij ons in de zaak of online. Indien je voorafgaand vragen hebt, bereik je ons via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom