CUBE Aim

​De CUBE Aim is een uitstekende fiets voor de beginnende mountainbiker. Wil je jouw fietsgrenzen verleggen van woon-werkverkeer naar sportieve tochten over ruige terreinen? Dan doe je dat met deze fiets. Je koopt hem bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Wat maakt de CUBE Aim het kopen waard?

Als je wilt gaan mountainbiken, wil je een fiets aanschaffen die licht is en beschikt over goede remmen, uitstekende vering en banden met veel grip. Dit alles heeft CUBE uitstekend weten te combineren in de Aim: een mountainbike die uitermate geschikt is voor avontuurlijke routes en te koop is tegen een prima prijs. Het is dan ook niet gek dat veel beginners kiezen voor de CUBE Aim! Dit model is bovendien verkrijgbaar als kinderfiets, zodat je met het hele gezin op avontuur kunt gaan.

Een 2de hands fiets kopen?

Heb je interesse? Kom langs of bestel direct

Is je interesse voor de CUBE Aim gewekt? Kom dan naar onze showroom in Cuijk voor een testrit. Je ervaart het comfort van dit model dan zelf en maakt tegelijkertijd een afweging tussen dit exemplaar en onze andere modellen, zoals de CUBE Analog en CUBE Attention. Als je zeker bent van je keuze, bestel je jouw nieuwe fiets uit ons aanbod aan mountainbikes eenvoudig online. Wil je eerst nog vragen stellen? Bel dan naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom