CUBE Analog

De CUBE Analog is perfect wanneer je een degelijke mountainbike tegen een leuke prijs wilt kopen! Op deze hoogwaardige fiets voel je jezelf comfortabel, ongeacht welke ondergronden je tijdens je route allemaal moet trotseren. Dat is wat je wilt als mountainbiker, toch? Ontdek snel meer over deze fiets, die je vindt in het aanbod van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Met de CUBE Analog trotseer je elke route

Wil je het bos ontdekken? Door een heuvelachtig landschap fietsen? Of gewoon een vlakke weg moeiteloos berijden? In al deze gevallen en meer kies je voor de CUBE Analog. Het frame is sterk, de vering is goed, de remmen werken uitstekend en ook je schakelbereik laat niets te wensen over. Zoals je leest is de CUBE Analog, die je vindt in ons aanbod aan mountainbikes, de perfecte mountainbike om op ontdekkingstocht te gaan!

Een 2de hands fiets kopen?

Maak een afweging en koop je nieuwe fiets

Is de CUBE Analog hét model voor jou? Of ga je toch voor een CUBE Nuroad of CUBE Aim? We helpen je in onze zaak in Cuijk graag bij het afwegen van de voor- en nadelen van alle exemplaren. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Kom langs of bel hiervoor naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom