CUBE Axial

Als je een racefiets voor dames zoekt, eindig je jouw zoektocht het best bij de CUBE Axial. Er zijn een heleboel redenen waarom veel dames voor dit exemplaar kiezen. Ben je hier benieuwd naar? Kom dan naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk en we vertellen je er alles over!

De CUBE Axial: een van de beste racefietsen voor dames

Een racefiets, speciaal ontwikkeld voor dames, die stijlvol, comfortabel én effectief is: dát is de CUBE Axial. Deze geweldige racefiets uit ons aanbod is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat er voor elke avontuurlijke dame een geschikt exemplaar is. Echter, voor welk model je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een comfortabele racefiets waarmee je jouw eerdere prestaties zonder moeite verbetert. Het beste uit jezelf halen, dat wil toch elke dame?

Een 2de hands fiets kopen?

Laat je verwelkomen in de showroom voor meer informatie

Klinkt de CUBE Axial als een geschikte racefiets voor jou? Dan verwelkomen we je graag in onze showroom in Cuijk om je van meer informatie over dit model te voorzien. Natuurlijk ben je ook welkom als je interesse hebt in een ander model, zoals de CUBE Access of een damesfiets van Batavus. Wil je jouw nieuwe fiets gaan bestellen in de webshop, maar wens je eerst meer informatie? Dan bel je simpelweg naar 0485 – 312 716 en zijn we je van dienst.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom